February 15, 2011

Ο δραστήριος υφυπουργός

 
Ο πολυπράγμων υφυπουργός Τουρισμού είναι τόσο δραστήριος που εργάζεται και τα Σάββατα.  Μετά τα μεγάλα άλματα στον τουρισμό, που έχουν να λένε οι Ρώσοι, μετά τις ανεπανάληπτες επιτυχίες στη μείωση της βίας στα γήπεδα, μετά τα πρωτοφανή εγκαίνια ήδη εγκαινιασμένων αεροπορικών γραμμών, ο κ. Νικητιάδης αποφάσισε τα Σάββατα να δουλεύει (και) ως μεσίτης.

Έτσι, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί στη Ρόδο με τον ενοικιαστή της εφημερίδας "ΠΡΟΟΔΟΣ" και τον "ιδιοκτήτη" Κουταρνίθα. Η μεσιτική αμοιβή θα είναι, ως συνήθως, η συχνότατη δημοσίευση της φωτογενούς φάτσας του στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.  Συνήθεια που κατέστησε την εφημερίδα "ΕΞΟΡΜΗΣΗ" της Ρόδου. 

Σκέφτομαι να ζητήσω τη βοήθεια του κου υφυπουργού, γιατί ψάχνω μια μονοκατοικία στην ανατολική Αττική, με αυλή για τους σκύλους μου και δεν θέλω να μας γδύσουν.  A, να 'ναι και κοντά στη θάλασσα θα θέλαμε, γιατί μας αρέσει να κολυμπάμε.

8 comments:

  1. Και δεν μας λες ρε Swell, νομίζεις ότι ο Νικητιάδης θα σου κάνει τη δουλειά τζάμπα; Αυτός βγάζει κι απ' τη μύγα ξύγκι.

    ReplyDelete
  2. Αν καταφέρεις κάτι, θέλω κι εγώ μία...

    ReplyDelete
  3. Zelo, το ξέρω ότι θα ζητήσει το κατιτίς του. Σκέφτομαι να βρω ένα κουταβάκι που να του μοιάζει. Θέλω να πιστεύω ότι θα εκτιμήσει το κουτάβι και την κίνηση.

    ReplyDelete
  4. Δείμε, θα του αναφέρω το ενδιαφέρον σου. Και βεβαίως να σε βοηθήσω. Υπάρχει κάποια περιοχή που σου αρέσει;

    ReplyDelete
  5. Προτιμώ μία κατοικία μη κήπο κοντά στη Σαλονίκη, αλλά εκτός αστικού ιστού. Αν έχει και σιδηροδρομική γραμμή ακόμα καλύτερα.

    ReplyDelete
  6. Δείμε, ο μεσίτης υφυπουργός δραστηριοποιείται στην Αττική και στα Δωδεκάνησα. Το 2008 επρόκειτο να προχωρήσει στην ανέγερση ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, κάπου στην Αττική. Κάποιοι τον απέτρεψαν λόγω κρίσης και εντύπωσης που θα δημιουργούσε ως σοσιαλΗστής και δεν το έκανε.

    Θα τον ρωτήσω αν έχει καμιά άκρη στη Θεσσαλονίκη και θα σου πω.

    ReplyDelete
  7. Kαλά, αν βρεις τόσο άσχημο κουτάβι ώστε να του μοιάζει, σφύρα μου. Ολα τα κουτάβια είναι όμορφα, εσύ πρέπει να το ξέρεις...

    ReplyDelete
  8. Δίκιο έχεις Ανώνυμε, πρέπει να βρω κάτι άλλο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...