March 2, 2011

Νέος κανονισμός για τη χρήση όπλων


Νέο κανονισμό για τη χρήση όπλων αποφάσισε να φέρει για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Χ. Παπουτσής.  Σύμφωνα με αυτόν, δεν επιτρέπονται πλέον οι ληστείες περιπτέρων με καλάσνικοφ γιατί αποπροσανατολίζουν την αστυνομία και τη Ντόρα.  Οι ληστείες αυτές θα γίνονται με σφεντόνα.  Με νεροπίστολα θα ληστεύονται τα παιδιά που λένε τα κάλαντα.

Περίστροφα θα επιτρέπονται μόνο στη ληστεία τραπεζών.  Καλάσνικοφ και άλλα αυτόματα όπλα θα επιτρέπονται μόνο στη ληστεία χρηματαποστολών και σε επιθέσεις κατά λιμενικών σταθμών για την αφαίρεση του οπλισμού τους.

Με το ίδιο νομοσχέδιο θα ψηφιστεί διάταξη που θα προβλέπει την απαγόρευση της αποστολής γλυκών ή λουλουδιών σε υπουργούς, γιατί, στον πανικό τους, τα καταστρέφουν όλα προκαταβολικά με ελεγχόμενη έκρηξη.

Διάταξη για την απαγόρευση της αμετροέπειας και της βλακείας δεν θα υπάρξει ούτε σε αυτό το νομοσχέδιο.  Ετσι από το πρωί, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Α. Νάκος βγαίνει στα ραδιόφωνα (FLASH) και καταγγέλει ότι ο προσωπικός του φρουρός, πλήρωσε από την τσέπη του με ένα μισθό του το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορά όταν προστατεύει το βουλευτή!

4 comments:

  1. Μήπως αν ψήφιζαν μια διάταξη που να απαγορεύει αυστηρά και δια ροπάλου τη διάπραξη ληστειών θα ήτανε μια λύση για να μην σκοτώνονται αστυνομικοί?

    ReplyDelete
  2. Δηλαδή ο βουλευτής δεν είχε χρήματα να βοηθήσει λίγο το φρουρό;

    ReplyDelete
  3. Mπα Λύκε, θάβρισκαν άλλους τρόπους να σκοτώνονται. Είναι, βλέπεις, και η εκχειλίζουσα μαγκιά που δημιουργεί πολλά προβλήματα.

    ReplyDelete
  4. Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ Δείμε. Και ενώ δεν το έκανε, βγαίνει και κάνει δηλώσεις ο πανύβλαξ, πιστεύοντας ότι μειώνει την κυβέρνηση.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...