March 10, 2011

Το ΕΣΥ επί Λοβέρδου και οι ταρίφες



Πηγαίνεις στον καρδιολόγο σου ο οποίος, αφού βλέπει τις αναλύσεις και αφού σε εξετάζει, σου λέει σήμερα στις 8 το πρωί να πας στο Ιπποκράτειο για να σου κάνει την απαιτούμενη επέμβαση.  Εσύ, με φοβερό άγχος και αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί, με τη σκέψη στα μικρά παιδιά σου, είσαι στο νοσοκομείο στις 8.  Κανείς δεν ξέρει τίποτα για σένα, ο γιατρός δεν έχει μιλήσει σε κανένα.  2 ώρες μετά, καθισμένη στο διάδρομο, βλέπεις το γιατρό τυχαία και τρέχεις να τον προλάβεις.  Του μιλάς και σου απαντά "εσύ ποιά είσαι;".  Του λες το όνομά σου.  Σε είχε ξεχάσει.  Σου λέει ότι σήμερα δεν υπάρχει ελεύθερο χειρουργείο, η επέμβαση θα γίνει αύριο και να κλείσεις δωμάτιο για να μείνεις τη νύχτα στο νοσοκομείο.  Οπως σου λέει ο ψιλικατζής σου, "σήμερα δεν έχω τα τα τσιγάρα σου, έλα αύριο".  Θεώρησε περιττό πριν σου πει να πας ο γιατρός, να δει αν υπάρχει ελεύθερο χειρουργείο.  Πηγαίνεις στο αρμόδιο τμήμα, αναφέρεις αυτά που σου είπε, αλλά ματαίως.  Η κοπέλα σου λέει ότι δεν υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο ή κρεβάτι.  Ρωτάς τι να κάνεις και σου λέει "αν θέλετε, περιμένετε!"
Εχει περάσει το μεσημέρι και ακόμα περιμένεις στο διάδρομο.  Ο γιατρός θεώρησε περιττό να ασχοληθεί ο ίδιος με την περίπτωσή σου και να δει αν υπήρχε δωμάτιο.  Ο γιατρός είναι ο Κ. Α. Γκατζούλης.  Ο υπουργός είναι ο "3 δεν" Λοβέρδος.  Πάλι καλά να λέμε που δεν είπε 4 "δεν". Οπου το τέταρτο θα ήταν "το ΕΣΥ δεν είναι κωλοχανείο".

UPDATE 13/3/11
Η επέμβαση πήγε καλά.  Τέλος καλό, όλα καλά;  Αμ δε...  24 ώρες μετά την επέμβαση ο γιατρός που την έκανε, είναι άφαντος.  Δεν πήγε να δει την ασθενή του.  Γι' αυτή την υπεύθυνη κι ανθρώπινη συμπεριφορά που επέδειξε, πήρε φακελλάκι με 500 ευρώ.  Δεν του προσφέρθηκε, άφησε να εννοηθεί ότι ήταν όρος εκ των ων ουκ άνευ.  Η ταρίφα στον όροφο αυτόν είναι 500 ευρώ.  Στον πιο πάνω όροφο, όπου αντιμετωπίζονται σοβαρότερα περιστατικά, η ταρίφα αρχίζει από τα 1000 ευρώ.

9 comments:

  1. Καλά που είναι η είδηση, το ίδιο μπουρδέλο δεν είναι το ΕΣΥ τα τελευταία 30 χρόνια της λειτουργίας του?

    ReplyDelete
  2. Δεν είναι το ίδιο Λύκε. "Βελτιώνεται" όπως "βελτιώνονται" τα πάντα επί ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  3. Σε αλλο νοσοκομειο γιατρος που με την αγωγη καθηλωσε και κατεστησε αναπηρη γυναικα χωρις προβλημα βαδισματος...αποφασισε να μην την κουραρει πλεον,ελλας ελληνων γελοιων ιατρων.

    ReplyDelete
  4. Το ΕΣΥ είναι ΑΥΤΟΙ.
    Και αν δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο παρά,γίνεται ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  5. Xάρη, όλα τα νοσοκομεία έχουν να "επιδείξουν" πληθώρα γιατρών μεν, αλητών δε.

    ReplyDelete
  6. Ετσι είναι Τίκτε. Μόνος σου εσύ και οι άλλοι, ό,τι φάνε κι ό,τι πιούνε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος τους. Ο όρκος στον Ιπποκράτη έχει την ίδια σημασία με τον όρκο των πολιτικών στο ευαγγέλιο.

    ReplyDelete
  7. Μετα ειναι να απορει κανεις γι αυτο που μας ειπε και ο Στρος-Καν (οτι πλεουμε μεσα στα..σ;)

    Kαλημερα, Swell!

    ReplyDelete
  8. ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ....
    ΕΤΣΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2010

    ReplyDelete
  9. Ανεργε (πρώην)Υπάλληλε της μέσης ελληνικής επιχείρησης,

    Οι κρατικοδίαιτοι συνδικ-αλήτες και τα λαμόγια του δημοσίου τομέα εχουν πλέον καταφέρει να πληρώνονται κατευθείαν απο σένα. Το επόμενο στάδιο θα ειναι να τους μεταβιβάσεις με δικά σου συμβολαιογραφικά ακίνητα και σπίτια (δες Καβαλιεράτος)
    Η θυσία της εργασίας σου ηρθε ως απευθείας συνέπεια των εκτακτων εισφορών της σκανδαλοκυβέρνησης η οποία δεν στεναχώρησε κανένα υπαλληλάκι του χρεωκοπημένου δημοσίου - ακόμα και αυτούς που δεν πατάνε στην «δουλειά» τους

    Οι κρατικοδιαιτοι τεμπέληδες ειναι αυτοί που ορύονται για το ξεπούλημα της Ελλάδας και ριχνουν ευθύνες στους πάντες εκτός απο τον εαυτό τους .
    Η πιθανη χρεωκοπία θα ερθει μετά το τελος του μνημονίου και θα οφείλεται στην γενιά των διορισμένων κοπρόσκυλων , ψευτοαριστερών και συνδικαλητών.

    Οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα αντιδρούμε και δεν καταθετουμε φορολογικές δηλώσεις

     Απόλυση «εξαφανισμένων Καβαλιεράτων» του δημοσίου τωρα και χωρίς αποζημίωση
     Αμοιβές του δημοσίου συμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Οτιδηποτε αλλο αφορά παραβίαση του συντάγματος και Διάκριση
     Κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ – Οχι στα Κρατικά Μονοπώλια
     Στην φυλακή για εφαρμογή πολιτικής διακρίσεων οι πρωθυπουργοί που οδήγησαν στο σκλαβοπάζαρο και την ανεργία την μισή Ελλάδα και σε αργομισθία την υπόλοιπη

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...