May 1, 2011

Παπαροπαπαρούνες


"Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, δεν απειλούνται από την έλλειψη δικαιωμάτων που στα χαρτιά υπάρχουν, αλλά κυρίως από την έλλειψη εκείνων των κοινωνικών, των κρατικών και των οικονομικών δομών, που θα διασφαλίζουν για όλους τη δυνατότητα της ουσιαστικής άσκησης των δικαιωμάτων αυτών. Γι’ αυτό και ο αγώνας που δίνουμε σήμερα όλοι μαζί είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν που κάποτε έδωσαν οι εργαζόμενοι για τα δικαιώματά τους. 

Η Πρωτομαγιά συμβολίζει τον αγώνα για αλλαγή. Τον αγώνα για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την κοινωνική δικαιοσύνη και τελικά, την αναγνώριση της αξίας κάθε ανθρώπου, που εργάζεται και προσφέρει καθημερινά ένα σημαντικό μέρος από τη ζωή του στη συλλογική λειτουργία της κοινωνίας μας. Διότι αυτό το νόημα έχει η εργασία".

Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο ΓΑΠας για την Πρωτομαγιά.  Κατάλαβα λοιπόν ότι ο ΓΑΠας και οι φίλοι του στη Ρόδο, Κρεμαστινός, Νικητιάδης και Χατζηδιάκος θεωρούν τους εργαζόμενους στην εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ λαθρομετανάστες.  Οι οποίοι, ως τέτοιοι, δεν έχουν κανένα εργατικό δικαίωμα.

Και γι' αυτό τους "πέταξαν" από την εφημερίδα, αφήνοντάς τους απλήρωτους επί μήνες και στη θέση τους πήραν άπιστους Θωμάδες και Θωμαΐδες.  Eβαλαν δε στη θέση του προέδρου του ΔΣ έναν άνθρωπο της νύχτας, που κυκλοφορεί με μπράβους κι έχει σχεδόν μηδενικό φορολογητέο εισόδημα.

Στην Ελλάδα του σοσιαλΗστικού ΠΑΣΟΚ που αγωνίζεται για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την κοινωνική δικαιοσύνη.  Παπάρες διανθισμένες με παπαρούνες.



10 comments:

  1. Ξέρεις γιατί αυτοκτόνησε η Πόντια σοσιαλίστρια πουτάνα?
    Έμαθε πως οι άλλοι σοσιαλισταράδες της Διεθνούς (διπλο)πληρώνονται!!!!

    ReplyDelete
  2. Λύκε, λες ν' αυτοκτονήσει κι ο ΓΑΠας όταν μάθει ότι η ιστορία θα τον καταγράψει στα ελληνικά; Κι εμείς στ' αρ...χαιότερα των υποδημάτων μας.

    ReplyDelete
  3. Eίναι να μην μπλέξεις με σκατά. Ο,τι και να γίνει λερώνεσαι...

    ReplyDelete
  4. Πολυ καλος και...ανοιξιατικος ;) ο τιτλος της αναρτησης ταιριαζει μαλιστα γαντι και με την..ιδεα του δημαρχου για το..μαγιάτικο στεφάνι, ένα ανθισμένο μωσαϊκό 50 τ.μ.,φτιαγμενο από 7000 φυτά! (Aυτο μας ..μαρανε!) :(

    http://www.inews.gr/89/me-ena-chali-louloudion-5tm-Ypodechetai-to-mai-o-dimos-athinaion.htm

    ReplyDelete
  5. Και να μη λερωθείς Ροδίτη, σίγουρα μια μυρωδιά να σου βρίσκεται, θα την πάρεις...

    ReplyDelete
  6. Eλβα σ' ευχαριστώ. Δες την πρόθεση του δημάρχου θετικά. Θα καλύψει για μερικές μέρες τη βρόμα των φίλων του.

    ReplyDelete
  7. Ήρθε η Ανάσταση
    μα θα ‘ρθει και μια άλλη
    Να πει ο λαός εις το ΠΑΣΟΚ
    να σκορπιστεί και πάλι.

    ReplyDelete
  8. Εσείς οι αντιπρόσωποι του λαού, μην ξεχνάτε ότι οφείλετε να συμβουλεύετε και όχι να υποτάσσετε την κοινή γνώμη. Είστε οι εκπρόσωποι του λαού. ¨Όχι ο κυρίαρχος Λαός!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Αρουραίε, μάλλον σου διαφεύγει ότι απευθύνεσαι σε κατ' επάγγελμα και νοοτροπία αλήτες.

    ReplyDelete
  10. Σας έχω μία καλή είδηση... Ο Καλαμπούρης πάλι τις έφαγε! Τον πέτυχαν στο δρόμο και αφού του ανέφεραν πως δεν συντρέχει λόγος να αποφεύγει τον κόσμο, αυτός το έβαλε στα πόδια και έτρεξε μέσα στο ξενοδοχείο ''Σίλβια'', που βρίσκεται δίπλα στην Πρόοδο για να γλιτώσει. Βέβαια τον βρήκε κι άλλους θαυμαστής του και η συνέχεια είναι γνωστή...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...