May 18, 2011

Είναι να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα...



Γιατί αν πάρουν θα καβαλήσεις το καλάμι χωρίς να το καταλάβεις.  Ιδίως αν είσαι ανεγκέφαλος.  Όπως ο Πεταλωτής.  Στο χθεσινοβραδυνό δελτίο του MEGA ενοχλήθηκε σφόδρα γιατί η Τρέμη έδωσε το λόγο στον Κεφαλογιάννη που ζήτησε να παρέμβει στη συζήτηση.  Την ενόχλησή του ο Πεταλωτής την έδειξε χρησιμοποιώντας επιχειρήματα μικρού παιδιού.  Χαρακτήρισε απρέπεια την ενέργεια της Τρέμη γιατί έδωσε το λόγο σ' έναν πρώην βουλευτή!   Θαυμάστε τη συμπεριφορά του Πεταλωτή, αλλά και της Τρέμη.


Ο Πεταλωτής δεν ανέφερε ότι ο Κεφαλογιάννης έχει καταδικασθεί από δικαστήριο, ή γιατί το ξέχασε ή γιατί φοβάται ότι σύντομα μπορεί να βρεθεί στην ίδια θέση.   Η Τρέμη μίλησε για την εμπειρία των 50 χρόνων του βουλευτή Κεφαλογιάννη, αλλά ξέχασε κι αυτή να μας πει που και πως αναλώθηκε αυτή η εμπειρία σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. 

Δεν έχω πλέον καμμία αμφιβολία ότι χρειάζονται όλοι τους "πετάλωμα" σε καλό πεταλωτή.  Δυστυχώς έχει εκλείψει το επάγγελμα...


4 comments:

  1. Χωρίς δεύτερη σκέψη ψηφίζω Πεταλωτή....
    Βγάζει πολύ γέλιο και το 'χουμε τόσο ανάγκη στην εποχή που ζούμε...

    ReplyDelete
  2. Μου αρεσε και το οτι η συζητηση ηταν για την..'συναινεση'! :)

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ απολύτως Α.Σ. Εγώ διασκεδάζω περισσότερο κάθε φορά που συναντώ στο Πεδίον του Άρεως ένα γνωστό μου, που ο σκύλος του είναι φτυστός ο Πεταλωτής.

    ReplyDelete
  4. Ελβα, συναινετικά γίνονται όλα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Όλα τα υπόλοιπα είναι φανφαρονισμοί για τα μάτια του κόσμου. Φαντάσου ότι ο Σαμαράς, πριν το Ζάππειο ΙΙ, ενημέρωσε το ΓΑΠα με το νι και με το σίγμα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...