May 20, 2011

Η κοινωνική "ευαισθησία" του ΠΑΣΟΚ


Η φωτογραφία είναι από το facebook του Δ. Κρεμαστινού!  Του γιατρού του Ανδρέα, πρώην υπουργού και νυν βουλευτή.  Του συχνού "αρθογράφου" στην εφημερίδα "ΠΡΟΟΔΟΣ".  Στο ΔΣ της οποίας ήταν πρόεδρος μέχρι πρόσφατα.

Ο κύριος καθηγητής με το τεράστιο ιατρείο και σπίτι στην οδό Βεντήρη, όπου συναντούνταν τα μέλη του ΔΣ της εφημερίδας, θεώρησε σωστό να δείξει την "ευαισθησία" του προβάλλοντας τη φωτογραφία αυτή στο facebook που διατηρεί.  Ευαισθησία που ξέχασε να επιδείξει στους εργαζόμενους της "ΠΡΟΟΔΟΣ", που ακόμα και μετά την επίσχεση εργασίας δεν έχουν πληρωθεί. Πρώην εργαζόμενος παραμένει απλήρωτος από τον Αύγουστο του 2010!

Ξεχνά ο κύριος καθηγητής ότι την υποκρισία πολλοί αγάπησαν, τον υποκριτή κανείς...

14 comments:

  1. Θες να πεις πως αυτό που κοιμάται στη γλάστρα είναι απλήρωτος εργαζόμενος της Προόδου?

    ReplyDelete
  2. Α.Σ. θα μπορούσε σίγουρα να είναι. Αλλά η φωτό είναι από την Αθήνα.

    ReplyDelete
  3. Είδες όμως πόσο πονετικοί είναι; Τους κόβεται η όρεξη με την δυστυχία που βλέπουν τριγύρω τους...

    ReplyDelete
  4. swell eisai la8os enhmerwmenos...kapoioi apo autous pou ekanan episxisi parakalane se ka8hmerinh vash na epistepsoun sthn efhmerida... hmerisiws ksodoeuoun 10 eurw se karta sto kinito tous...psakse kala to 8ema.

    ReplyDelete
  5. Swell όπως ξέρεις, όλοι οι δήθεν φίλοι μας φοράνε μάσκες κι έρχεται κάποια στιγμή που δεν μπορούνε να τις βγάλουνε από το μίσος και το ψέμα χωρίς να ξεκολλήσουνε μαζί τους κι ένα κομμάτι από το πετσί τους. Ας μας ονομάσει η Κωλομυρμηγκίτιδα(ανώνυμος 21/5/11 16:06) τους υπαλλήλους αυτούς που παρακαλούνε! Εγώ άλλα μαθαίνω! Ανώνυμε πες αλεύρι………….

    ReplyDelete
  6. «Ο άνθρωπος που δεν έχει ιερό ούτε όσιο και που έχει χάσει το αίσθημα του φόβου, αυτός έφτασε στο ζενίθ της αναίδειας.»Με διαβάζεις ανώνυμε21-5-11 16:06;

    ReplyDelete
  7. Εσύ μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος ανώνυμε..... Οι εργαζομένοι της εφημερίδας έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ήθος λέξεις που δεν γνωρίζεις!!! Τωρα εαν κάποιοι τους θέλουν πίσω αυτό είναι άλλο θέμα.....

    ReplyDelete
  8. Ανώνυμε 21/5/11 16:06¨

    Ο Πετροβολεμένος (από τη διαθήκη εννοώ που νομίζει ότι βολεύτηκε σε ισόβιος) γιατί δεν δοκιμάζει να πάρει πίσω αυτούς που λέει ότι τον παρακαλούν να γυρίσουν???? Ενα να ξέρει... Οποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα!!!
    Υ.Γ. Ας σταματήσει να διαδίδει μαλ..ίες, αν και αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει στη ζωή του!

    ReplyDelete
  9. Aθλιοι, μα γι' αυτό κλείνονται στις σουίτες των ξενοδοχείων. Για να μην τους βλέπουν.

    ReplyDelete
  10. Ανώνυμε 16.06 το ξέρω, είναι όλοι τους στην Τήνο και κάνουν τη διαδρομή λιμάνι-εκκλησία στα τέσσερα.

    ReplyDelete
  11. Αρουραίε, πάντα οι βρομιάδηρες έχουν μια πρόθυμη αυλή γύρω τους, για να παίζουν το ρόλο πότε του λαγού και πότε της νυφίτσας. Και γι' αυτό παραμένουν ανώνυμοι.

    ReplyDelete
  12. Ανώνυμε 00.54, οι διαδόσεις (sic) για τον Κουταρνίθα είναι δευτέρα φύσις. Είναι έξι που αν του την κόψεις, θα πεθάνει.

    ReplyDelete
  13. Καλημέρα Swell. Η ψευτιά και η υποκρισία είναι χαρακτηριστικά των πολιτικών. Πρέπει να απαντήσω όμως στον Αντώνη ότι αυτός που κοιμάται στη γλάστρα είναι ένας ασθενής του Κρεμαστινού όπου έφτασε εκεί μετά το φακελάκι που του ζήτησε για να τον εγχειρήσει. Γιατί όπως γνωρίζουν όλοι ο γιατρός είναι φίρμα και αυτό το πληρώνεις ακριβά...
    Οσο για τον Κουταρνίθα και την αυλή του, όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
    Βλέπε ποιοι έχουν μείνει στην εφημερίδα και τον υποστηρίζουν. Ο Χατζηπαπάρας, ή Μπάρμπι ή Πετρούλα, η Θεούσα, ο παρανοϊκός Παρανομίτης, η δήθεν Χαχαμαρία, ο φοβάμαι και την σκιά μου, ο "νταβατζής" των αθλητικογράφων και υπάλληλος των ΕΛΤΑ, η Στάη της Ρόδου (διχασμένη προσωπικότητα), η φίλη και ρουφιάνα του μεγαλοδημοσιογράφου (όπως αυτοαποκαλείται).
    SOXO CLUB

    ReplyDelete
  14. Καλημέρα Ανώνυμε των 10.39, σωστά τα λες για τη φίρμα - Κρεμαστινό. Εχω ακούσει ότι εκτός από τη ψηλή αμοιβή που ζητά, κόβει αποδείξεις μόνο στις 29 Φεβρουαρίου...

    Ο κατάλογος αυτών που εργάζονται σήμερα στην ΠΡΟΟΔΟ, θυμίζει κατάλογο του MEDRANO.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...