May 27, 2011

Όταν παίρνεις τ' απαυτά σου...

Λες ότι θα συνεχίσεις μόνος αφού δεν πέτυχες τη συναίνεση.  Μα εσύ δεν έλεγες ότι η πλειοψηφία του λαού εγκρίνει τα μέτρα, δηλαδή την πολιτική σου;  Γιατί τη θέλεις τότε τη συναίνεση;   Αφού η Ελλάδα έλεγες ότι είναι στο σωστό δρόμο.  Τώρα βέβαια πώς είμαστε στο σωστό δρόμο ενώ όλα τα μέχρι τώρα μέτρα έχουν αποτύχει, αυτό μόνον εσύ μπορείς να το εξηγήσεις.  Και λόγω αυτής της αποτυχίας, θέλεις νέα μέτρα, νέο μνημόνιο. Για να μπούμε πιο βαθιά στο "σωστό" δρόμο της ύφεσης, της ανεργίας, της εξαθλίωσης.

Είναι απλό.  Έγραψες τους Έλληνες στ' απαυτά σου και σε πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα.  Σου προσφέρουν όμως και μια λύση:


10 comments:

  1. Πιστεύω οτι την 'συναίνεση' τη θέλει ως προς το νομικό κομμάτι της ιστορίας, δηλ. να συμφωνήσουν τα άλλα πτώματα... εεεε.. κόμματα να μην τον κυνηγήσουν νομικά για όσα έκανε και θα κάνει που με βάσει τους ισχύοντες νόμους της χώρας, Σύνταγμα κλπ, ειναι παράνομα.
    Διαφορετικά όντως η απορία σου ειναι και δική μου. Αφου εχει την πλειοψηφία, για ποιό λόγο ζητά συναίνεση των σαμαράδων και των οχιπαπαρρήγων ;
    Μια σκέψη έκανα, πέσε να με φάς.
    Πάω να βρω ελικόπτερο.

    ReplyDelete
  2. Τζονάκο, μέχρι τώρα υπήρχαν δύο απόψεις για το ΓΑΠα. Η μία έλεγε ότι είναι βλάκας και η άλλη ότι είναι πανέξυπνος και έχει σχέδιο. Σήμερα κατέληξα ότι είναι ένας πολύ κακός βλάκας.

    Το ελικόπτερο θα σου στοιχίσει πολύ. Σου θυμίζω το φουσκωτό μου...

    ReplyDelete
  3. Καλημερα.
    Ασε, χτες έμαθα διάφορα πράγματα που παίζονται στο παιχνίδι, οπότε αν αυτά δεν τα είχε υπολογίσει ο ΓΑΠ τότε το συμπέρασμα ειναι κακό γι αυτόν, κακό για μάς.
    Και ειδικά για όσους απο εμάς τον πιστέψαμε.

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα, ο τύπος (παρέα με τους άλλους) μας θεωρεί ηλίθιους και μας δουλεύει κανονικά. Το περί συναίνεσης δεν αναφέρεται πουθενά στο μνημόνιο. Το ξεφούρνισαν τώρα (σου λέει μπανανία είναι) για να εξυπηρετήσουν το ΓΑΠα.

    Το ότι είμασε μπανανία το κατάλαβαν μόνοι τους. Επειδή βλέπουν ενάμιση χρόνο τώρα την κυβέρνηση να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, λίγο μετά να τις ακυρώνει κι εμείς να μην αντιδράμε.

    ReplyDelete
  5. Συμφωνώ Swell. Εκτός από τ' απαυτά μας, θα τους κάνουμε και ένα δώρο.
    Καλούμε τον Παλαιοκώστα με την μακρά εμπειρία του να οργανώσει τα ελικόπτερα.
    «Εμπρός Παλαιοκώστα, πιάνεις δουλειά».

    ReplyDelete
  6. Βρε tzonako, βρε tzonako. Τα θες και τα λες αυτά. Σε ποια χώρα νομίζεις ότι ζεις. Εχεις αναρωτηθεί για ποιους λόγους έφτασε η Ελλάδα και οι Ελληνες σ' αυτήν την εξαθλίωση. Πες μου πότε και ποιος πολιτικός κυνηγήθηκε νομικά (σοβαρά τώρα και όχι για το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια) και ποιοι είναι οι ισχύοντες νόμοι της χώρας. Οταν οι νόμοι γράφονται και ξεγράφονται σε μία νύχτα και εσένα κανένας δεν σε ρωτάει, μην αναφέρεσαι σε αξίες και ιδανικά που δεν έχει, αλλά ούτε και πιστεύει, κανένας από αυτούς.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ανώνυμε, δεν νομίζω ότι ο Παλαιοκώστας θα ασχολιόταν ποτέ με τέτοια φυντάνια. Άσε που αν ο παλιοκώστας δε μιλά αγγλικά, θα ΄χουν πρόβλημα συνεννόησης...

    ReplyDelete
  9. Ενα Michigan Lower στον Παλιοκώστα γρήγορα.

    ReplyDelete
  10. Τζονάκε, δεν προλαβαίνει να πάρει το δίπλωμα. Οι τύποι φεύγουν τώρα σύντομα. Ασε που λόγω της ζήτησης έχουν ανέβει οι τιμές κι έφτασαν τα spreads για τα ελληνικά ομόλογα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...