May 26, 2011

Η κατρακύλα του Προέδρου

 

Την πρώτη φορά κάλυψε τον πατέρα του ΓΑΠα όταν είχε τεθεί το ερώτημα πού είχε βρει τα χρήματα για το σπίτι της Εκάλης.  Όπου σπίτωσε το μεγάλο έρωτά του με την "ηρωίδα" του Κουρή.  Λέγοντας ο Πρόεδρος ότι του είχε "δανείσει" χρήματα για την αγορά του σπιτιού.  Τότε βλέπετε ο νόμος δεν ήταν τόσο αυστηρός όσο τώρα.  Τώρα που ακόμα και ο Τσοχατζόπουλος μπορεί και δικαιολογεί τα σπίτια του με το πόθεν έσχες...

Σήμερα ο Πρόεδρος συγκάλεσε συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, μετά από αίτημα του ΓΑΠα.  Για να εξυπηρετήσει το ΓΑΠα.  Γιατί μόνον αυτός καίγεται να μη φάει το "αγγούρι" μόνος του.  Και γιατί μόνον αυτός ωφελείται.  Πιστεύει ότι στην υποθετική (κατ' αυτόν) περίπτωση που τα άλλα κόμματα συναινέσουν, δεν θα έχει πρόβλημα.  Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει πλέον τους πολιτικούς συλλήβδην.  Δεν βλέπει ότι σύντομα τα ΚΝΑΤ δεν θα αρκούν για τη φύλαξη της Αλέκας.

Ούτε ο Πρόεδρος αντιλαμβάνεται ότι με την απόφασή του οδηγεί ακόμα πιο χαμηλά το θεσμό.  Ενα θεσμό που με την πολιτική του φρόντισε να τον κάνει αντικείμενο απορίας στην αρχή και χλευασμού αργότερα.  Παρακολουθεί το λαό και τον εθνικό πλούτο να ληστεύονται χωρίς να αντιδρά, συναναστρεφόμενος τα πάμπλουτα λαμόγια πρώην συναδέλφους του στη βουλή.


Η φωτό είναι από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

4 comments:

  1. Είχα γράψει κάτι και το 'σβησα. Είναι στιγμές που δεν μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου...
    Άσ' τα...

    ReplyDelete
  2. Εντυπωσιάζομαι μαζί σου, γιατί σήμερα μου απάντησες στο πως κατέληξε ο ΓΑΠας να βγει και να δηλώσει το φοβερό "Λεφτά υπάρχουν". Οι παιδικές προσλαμβάνουσες που λέει και ένας φίλος μου...
    Όσο για τον θεσμό του Προέδρου, πιο χαμηλά δεν πάει. Φρόντισε γι' αυτό ο πατέρας του ΓΑΠα... Όλο καινοτόμες ιδέες αυτή η οικογένεια.

    ReplyDelete
  3. Άθλιοι, εγώ φοβάμαι ότι έχω ήδη χάσει τον έλεγχο, όπως ακριβώς κι αυτοί.

    ReplyDelete
  4. Ανώνυμε, δεν μπορείς να φανταστείς πόσους "χορηγούς" έχει το ΠΑΣΟΚ και τα βλαστάρια του. Μιλάμε για κανονική μπίζνα.

    Σε σχέση με τις ιδέες της οικογένειας, πληρώνουμε πλέον τα "όνειρα" της Μάργκαρετ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...