June 24, 2011

Όταν δεν είσαι Πρετεντέρης...


Ή Χατζηνικολάου, ή Οικονομέας, ή Τρέμη, ή Τέλογλου.  Όταν δεν είσαι κάποιος απ' αυτούς, δεν φοβάσαι να κυκλοφορήσεις.  Ξέρεις ότι ο κόσμος έχει κριτήριο και μπορεί να ξεχωρίσει το χρήσιμο απ' τον άχρηστο, τον τίμιο απ' το γλείφτη, τον Αυγερόπουλο από τους τρεμοπρετεντέρηδες.

Χθες το βράδυ ο Γ. Αυγερόπουλος ήταν μόνος με την κάμερά του στην πλατεία Συντάγματος.  Πήρε τα πλάνα που ήθελε, συζήτησε με άλλους ανθρώπους, βρήκε και μίλησε με γνωστούς του.  Ποιός από τους παραπάνω θα μπορούσε έστω και να ονειρευτεί μια τέτοια στιγμή;

4 comments:

  1. Ποιός από τους παραπάνω θα μπορούσε έστω και να ονειρευτεί μια τέτοια στιγμή; Ρητορικη η ερωτηση σου φιλε Swell και μονο οσοι εχουν το σθενος και την ειλικρινη τους σταση μπορουν να περηφανευτουν οτι ειναι κοντα στο κοσμο!

    ReplyDelete
  2. Tα περισσότερα απ' αυτά τα ζωντόβολα Έλβα, το μόνο που ξέρουν είναι να βαράνε προσοχές στ' αφεντικά τους και σε όλους τους άχρηστους μεν, με κάποια θέση δε.

    ReplyDelete
  3. Κι ο Πρετεντέρης χθες ήταν μόνος του στην πιο πάνω πλατεία (Κολωνακίου) κι ήπιε τον καφέ του, συζήτησε με άλλους ανθρώπους, βρήκε και μίλησε με γνωστούς του...
    Δεν βλέπω καμιά διαφορά εκτός από το όνομα της πλατείας.
    Είναι τόσο σημαντικό αυτό?

    ReplyDelete
  4. Ναι Λύκε, στη δική σου πλατεία κυκλοφορεί παραδοσιακά όλο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Εκεί δεν κινδυνεύει κανείς Τρεμοπρετεντέρης. Είναι μεταξύ ομοίων.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...