July 4, 2011

Το φίδι ήταν ΣΥΡΙΖΑ!

 
Ποιό φίδι;  Μα αυτό που έδωσε το μήλο με το Viagra στους πρωτόπλαστους κι αυτοί το 'ριξαν στην ακολασία.  Με το πανικό που έχει πιάσει τους Πασόκους, προβλέπω ότι θα το ακούσουμε κι αυτό.  Για ό,τι γίνεται στη χώρα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Κι αν δεν φταίει, κρύβεται από πίσω.

Τρώει σφαλιάρες, γιαούρτια ή καφέ κάποιος βουλευτής (διάβαζε αλήτης);  Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ.  Γίνεται μια απεργία;  Για το ΠΑΣΟΚ το ΠΑΜΕ δεν υπάρχει, την υποκινεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας μ' έναν εκπρόσωπο των ξενοδόχων ο Πορτοσάλτε απεφάνθη ότι δεν μπορείς να πληρώνεις 200 ευρώ τη βραδυά στα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος και να βλέπεις από το παράθυρό σου το camping της πλατείας.  Που το έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Ήθελα να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω αν και για τη βλακεία του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μ' έβγαλαν στον "αέρα".

Ο προπηλακισμός βουλευτών για την κυρία Ζήση είναι αντιδημοκρατική ενέργεια.  Αντίθετα, το να ρίχνεις χιλιάδες χημικά σε πολίτες δεν είναι τίποτα και γι' αυτό δεν το σχολιάζουμε.  Το 56% των πολιτών, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, είναι υπέρ των προπηλακισμών των πολιτικών.  Αυτοί είναι ΣΥΡΙΖΑ.  Ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.  Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση...

UPDATE 5/7/11

Όταν το φίδι γίνεται θέμα στο δελτίο του MEGA...  Στο 9:46.

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17640&subid=2&pubid=27515197

12 comments:

  1. Αν υποψιαστώ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δίκιο κι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από πίσω από το ξεφωνητό των ΠΑΣΟΚόσκυλων πες τε στη ΑΝΤΑΡΣΥΑ να με ξεχάσει, θα ψηφίσω Τσίπρα.

    ReplyDelete
  2. Και εγώ από δω και πέρα ΣΥΡΙΖΑ!!! Αλλά βρε παιδιά το γιαούρτωμα δεν φτάνει!!! Θέλω να τους αλείψουμε φτερά και πούπουλα!!! Τσίπρα δείτε το και αυτό και όχι μόνο θα σε ψηφίσω θα κάνω και αγώνα!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ReplyDelete
  4. Συμφωνώ με τον τελευταίο ανώνυμο ως προς τη μεγάλη μύτη! Εγώ που τον ξέρω ανώνυμε, την έχει πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να δει πέρα από αυτή...
    Σε αντίθεση με τα όσα γράφεις στην ανάρτησή σου Swell, πιστεύω ότι για όλα φταις εσύ και οι "φίλοι" σου. Άλλωστε οι προτιμήσεις σου φαίνονται ξεκάθαρα και από τα χρώματα των ρούχων που φοράς. Με μπερδεύει λίγο το ροζ παντελόνι που έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά εσύ ξέρεις...

    Μνημονία

    ReplyDelete
  5. To ίδιο ακριβώς Λύκε μου δηλώνουν και τα παιδιά μου! Δεν είναι δυνατόν τους λέω, αλλά αυτά επιμένουν.

    ReplyDelete
  6. Ανώνυμε 15:19, μαζί σου κι εγώ στην επάλειψη. Για κόλλα τί θα χρησιμοποιήσουμε;

    ReplyDelete
  7. Ανώνυμε 16:24, εντυπωσιάστηκα με την οξυδέρκειά σου. Κανείς ποτέ δεν με κατάλαβε τόσο γρήγορα και τόσο καλά. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο αυτό το ταλέντο σου. Στη Λ. Αλεξάνδρας θα έκανες καριέρα.

    ReplyDelete
  8. Μνημονία, για να ξέρεις τι έχω στη ντουλάπα μου, θα πει ότι στο έχω επιτρέψει εγώ. Είναι ντροπή να "καρφώνεις" τα ενδυματολογικές μου προτιμήσεις. Φυλάξου, γιατί μπορεί κι εγώ ν' αναφερθώ στις δικές σου προτιμήσεις...

    ReplyDelete
  9. χαχαχαχαχα
    φοβερό

    ReplyDelete
  10. ΕΡΩΤΗΜΑ
    Οταν δηλώνει ένας βουλευτής ότι ψήφισε μετά από άσκηση πίεσης και απειλών για τη ζωή του, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ είναι η διαδικασία;

    Ενας νομικός υπάρχει εδώ μέσα να μου απαντήσει;;;

    ...Ο κύριος βουλευτής δεν πρέπει να δώσει το όνομα αυτού που τον απείλησε;;;

    Γιατί στις ειδήσεις δε σχολιάστηκε καθόλου;;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;

    Με τη μύνηση κατά τη; ΕΛΑΣ τί θα γίνει;'

    Πέρασε μια βδομάδα.

    Υπογράφουμε κάπου;;;

    Πάμε λίγο πράξεις επιτέλους, όχι και εμείς οι πολίτες λόγια-λόγια-λόγια!

    ReplyDelete
  11. Aνώνυμε 17:39, η δημοκρατία και οι διαδικασίες της παραμένουν ζητούμενα στην Ελλάδα του 2011. Όπως και η δικαιοσύνη από τη ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60.

    ReplyDelete
  12. Σήμερσ στο δελτίο του Μέγκα (για να γελάσω το βλέπω, μη φανταστείς), πήγε να το αναφέρει καποιος και η Τρέμη τον έκοψε.
    Αυτό είναι σκάνδαλο.
    Σκέφτομαι να πάω στην Αθήνα και να απευθυνθώ στη νομική υποστηριξη των αγανακτισμένων γιατί δεν ξέρω κάποιον εξειδικευνένο δικηγόρο...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...