July 7, 2011

Τα τσαντίρια του Παπαϊωάννου και οι γύφτοι

 
Ενοχλήθηκε από τα τσαντίρια της πλατείας Συντάγματος ο υπουργός "δικαιοσύνης".  Άλλο είναι να γίνονται διαδηλώσεις και εκδηλώσεις και άλλο τα τσαντήρια, είπε.  Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας, δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει, πρόσθεσε.  Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει, σημείωσε με στόμφο. Ζήτησε από το δήμαρχο ν' αναλάβει την υπόθεση αυτή.

Ο Παπαϊωάννου δεν έχει πρόβλημα με το μεγάλο τσαντίρι που βρίσκεται πάνω από την πλατεία.  Εκεί που συχνάζουν μόνο γύφτοι.  Οι γύφτοι που έχουν κλέψει τα πάντα και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στη "γειτονιά".  Σα λιμάρηδες.  Και ως γνήσιοι γύφτοι πιστεύουν στην ομερτά και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο.   Κι από πάνω χρησιμοποιούν χιλιάδες ένστολους τσιλιαδόρους, για να μην τους ενοχλήσει ποτέ κανείς...

Ο Παπαϊωάννου δεν έχει πρόβλημα με τα χιλιάδες κλειστά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αποτέλεσμα της πολιτικής τους.  Στεναχωριέται μόνο για τα καταστήματα γύρω από την πλατεία.  Ας μάθει λοιπόν ότι κάποια από αυτά περνάνε πολύ καλά με τους αγανακτισμένους.  Τόσο καλά, που μερικά σε ρωτούν αν πηγαίνεις στην πλατεία κι αν απαντήσεις καταφατικά, σου κάνουν έκπτωση!

Εμείς πάντως δεν θα κάνουμε εκπτώσεις όταν αποφασίσουμε να καθαρίσουμε το μεγάλο τσαντίρι...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...