July 31, 2011

Ο "θεωρητικός" του Μπρέιβικ

 

Ο φίλος του Καρατζαφύρερ Λεπέν, χαρακτήρισε τα μακελειό της Νορβηγίας "ατύχημα".  Ένας περαστασιακά τρελός αποφάσισε να δολοφονήσει δεκάδες συμπολίτες του, είπε.  Πρόσθεσε ότι αυτό δεν είναι σοβαρό θέμα.  Το πιο σοβαρό είναι η ανικανότητα της Νορβηγικής αστυνομίας, επειδή είναι άοπλη κι επειδή δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο από τη μαζική εσροή μεταναστών στη χώρα. 

Τι "ωραία" που τα λέει ο φίλος του δικού μας.  Αποδίδει τις αποτρόπαιες πράξεις του Μπρέιβικ στο μεγάλο αριθμό μεταναστών.  Άρα, διώξτε τους μετανάστες για να μην ξαναδούμε φαινόμενα Μπρέιβνικ.  Προφανώς αυτό πιστεύουν και οι δικοί μας και έχουν αρχίσει το πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα.  Αυτό που η αστυνομία χαρακτηρίζει τις περισσότερες φορές "καθάρισμα λογαριασμών".

'Οχι, η Χρυσή Αυγή δεν πήρε μέρος στο καθάρισμα της πλατείας.  Ήταν μόνον ο Καμίνης και τα γαΜΑΤα.

8 comments:

  1. Κοίτα,αν ήθελε θύματα μετανάστες θα το έκανε.
    Αυτός όμως προτίμησε το ιδιωτικό νησί των εργατικών (το νορβηγικό πασοκ δηλαδή) και καθάρισε τους εκκολαπτόμενους ηγέτες του αύριο και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Κάθε μέρα θα μας λένε καινούργια.
    Ήταν αυτό,ήταν το άλλο....
    Το θέμα είναι ότι ενήργησε ως μονάδα.
    Τώρα,άλλοι θέλουν να το καπηλευτούν και άλλοι να αποδώσουν ευθύνες σε "ομάδες".

    ReplyDelete
  2. Τίκτε, θα δυσκολευόταν ίσως να βρει τόσους πολλούς μετανάστες συγκεντρωμένους σε ένα σημείο. Ο Λεπέν πάντως σ' αυτούς τους μετανάστες βλέπει όλους τους κινδύνους. Γι' αυτό εδώ έχουν αρχίσει τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις.

    ReplyDelete
  3. Ακόμη για τους ταξιτζήδες δε λες κουβέντα (ούτε και για τις πουτάνες). Ενας Μπρέιβικ χρειάζεται για τους ταξιτζήδες.

    ReplyDelete
  4. Δολοφονία μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Περισσότερα Εδώ

    Επιτέλους άρχισε το καθάρισμα !

    ReplyDelete
  5. Ανώνυμοι, επειδή το κράτος είναι μπουρδέλο, μπορείτε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Από τη φυλακή ή το Δαφνί.

    ReplyDelete
  6. Παπαριές λες swell. Πρώτον δεν σκότωσε μετανάστες αλλά σοσιαλιστές. Δεύτερον ο σοσιαλιστής μπαμπάς του είχε εγκαταλείψει έφηβο αυτόν και την επίσης σοσιαλίστρια μητέρα του για κάποια πολύ νεώτερή του γυναίκα - επίσης σοσιαλίστρια - και πήγε να ζήσει στη Γαλλία. Τρίτον η χαρακτηριστική αδράνεια της νορβηγικής αστυνομίας είναι τουλάχιστον περίεργη. Λάβε τα αυτά υπ΄όψη και κρίνε αν πρόκειται για φασιστοειδές, παράφρονα ή ένα ακόμα "παιχνίδι" με στόχο τα Νορβηγικά πετρέλαια...

    ReplyDelete
  7. Ανώνυμε, μάλλον πρέπει να δουλέψεις κι άλλο τα ελληνικά σου. Ο Λεπέν, ο φίλος του Καρατζαφύρερ αναφέρθηκε στους μετανάστες, όχι εγώ.

    Φοβερό το σενάριο που λες. Ούτε ο Σόμπολος να ήσουν.

    ReplyDelete
  8. O εξισλαμισμός της Ευρώπης γίνεται πλέον συστηματικά. Τούρκοι δουλέμποροι προωθούν μετανάστες λαθραία διαμέσου της Ελλάδος στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χρησιμοποιώντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας ως χώρο «μακράς παραμονής» οι μετανάστες υποστηρίζονται με τη συμπάθεια των ντόπιων ανέργων και λαμβάνουν την αναγνώριση δικαιωμάτων από τη ντόπια αριστερά. Η έλλειψη πολιτικής και η έλλειψη κοινής λογικής οδηγούν στην αυτοδικία. Θεωρώ αυτοδικία την προαναφερόμενη υποστήριξη και επίσης και όποια άλλη κίνηση εκκαθάρισης. Διάφορα πρακτικά θέματα, όπως η έλλειψη στέγης και η μεγάλη συγκέντρωση σε συγκεκριμένες περιοχές μπορούν να διευκολύνουν τη σχεδιαζόμενη εκκαθάριση η οποία αναφέρθηκε «σαν φόβος της αστυνομίας» στα σημερινά «πρωινάδικα» (2-8-2011).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...