August 7, 2011

Θα τους αφήσουμε;


Μόνο για όσα λίγα δείχνει το παραπάνω video και όσα πολύ περισσότερα έχει δει και ζήσει ο καθένας από μας στην Πλατεία, πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε.  Τον αγώνα ενάντια στους ποικιλώνυμους αλήτες της βουλής και τους συμμάχους τους στα ΜΜΕξαπάτησης.  Ενάντια σε αυτούς που ενώ θησαύριζαν, οδηγούσαν τη χώρα στο σημείο που είναι σήμερα.  Και η θεραπεία που αποφάσισαν είναι άλλη μια φορά σε βάρος των μονίμων θυμάτων.  Των μισθωτών και των συνταξιούχων.  Αφήνοντας πάλι στο απυρόβλητο όλους αυτούς που θα έπρεπε εδώ και καιρό να είναι στη φυλακή.  Αφήνονται στο απυρόβλητο γιατί έχει συμμαχήσει μαζί τους και η δικαιοσύνη.  Η συμμαχία αυτή της ταξικής δικαιοσύνης είναι παραδοσιακή.

Η αλητεία που βρίσκεται στην εξουσία αδιαφορεί για τις στρατιές των ανέργων - αποτέλεσμα των μέτρων της εξουσίας.  Αδιαφορεί για τα θύματα που δημιούργησε η καταστολή των γαΜΑΤα και αυτά που αναμένεται να δημιουργήσει, όταν οι νέοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης γίνουν πράξη.  Θέλουν να αλλάξουν και το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μην υπάρχει ούτε ΜΙΑ περίπτωση να ελεγχθούν για τις χονδροειδείς παρανομίες τους.  Αυτές που ξευτιλίζουν κάθε έννοια δικαιοσύνης και ευνομούμενου κράτους. 

Η αλητεία που βρίσκεται στην εξουσία με την απρόσκωπτη συνεργασία της δικαιοσύνης επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Χριστοφοράκος και το μισό πολιτικό δυναμικό του ΜΠΑΤΣΟΚ και της ΝΔ.  Σα να μην έχουμε φυλακές...

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι αν θα τους αφήσουμε να μας εξαφανίσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.  Ή θα αντιδράσουμε ώστε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας κι αυτοί να πάνε στο διάολο.


4 comments:

  1. Είδες με τι ζήλο έλεγαν τα "Ναι!" οι εκλεγμένοι; Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα ψάχνουν τρόπο να εξαφανιστούν αυτά τα ντοκουμέντα.

    ReplyDelete
  2. Anonymous Here08 August, 2011 09:55

    Ωραία, και άμα δώσω τη ζωή μου στα χέρια σας, τι θα γίνει μετά ;
    Θα τη κάνετε μίζερη σα τη δική σας;

    ReplyDelete
  3. Wert01gf, αρκεί που θα θυμόμαστε εμείς πάντοτε και τι έκαναν και τι είπαν. Και αναλόγως θα τους αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα.

    ReplyDelete
  4. Aνώνυμε δεν είσαι εδώ. Έχεις φύγει και δεν καταλαβαίνεις. Ποιός σου είπε να δώσεις τη ζωή σου σε κάποιον άλλον; Δηλώνεις ανίκανος να τη διαχειριστείς;

    Για να χαρακτηρίζεις τη ζωή μας μίζερη, προφανώς είσαι ψηφοφόρος των κομμάτων που οφείλουμε όλοι το σημερινό "μεγαλείο" της Ελλάδας...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...