September 28, 2011

Ρόμπες...


Άφαντος ο Μάκης Ψωμιάδης.  Ρόμπα ο ανακριτής που τον άφησε ελεύθερο.  Mετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την προφυλάκισή του, αποδείχτηκε ότι το πουλί "Μάκαρος" πέταξε.  Ρόμπα και η αστυνομία που τον άφησε να διαφύγει.  Όταν όλοι γνώριζαν, εκτός του ανακριτή βεβαίως, ότι ο Ψωμιάδης δεν θα καθόταν να περιμένει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.  Ο πρότερος βίος του το αποδεικνύει.

Το δίδυμο της ανομίας, Καστανίδης και Παπουτσής, είναι εξαφανισμένο.  Μούγκα στη στρούγκα.  Οι δύο, ομιλητικότατοι κατά τα άλλα υπουργοί, δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση.  Θέλουν να πιστέψουμε ότι η διαφυγή του ήταν τυχαία.  Όπως του Χριστοφοράκου.  Η δικαιοσύνη ανταγωνιζόταν πάντοτε την "ικανότητα" των πολιτικών.  Τώρα ο ανακριτής πιθανά να αισθάνεται ένα μεγάλο πούρο, χαμηλά πίσω του. Δώρο του Μάκαρου είναι κι αυτό.

Πηγή φωτό:  Eurokinissi 


11 comments:

  1. Ο καθηγητής επί Χούντας και μετέπειτα μεγαλοδικηγόρος Αλέξανδρος Κατσαντώνης είχε πει κάποτε πως "Στην Ελλάδα κανείς δεν κρεμάστηκε με λεφτά στις τσέπες"... κι ο Μάκαρος από λεφτά άλλο τίποτα... να φάνε κι οι κότες....

    ReplyDelete
  2. Εγώ Αντώνη πιστεύω ότι είτε τα πήρε ο ανακριτής, είτε είναι παντελώς ηλίθιος. Τί διαλέγεις;

    ReplyDelete
  3. Είναι κάτι πιο απλό, ο ανακριτής κάνει το διδακτορικό του στον καθηγητή που έχει για δικηγόρο ο Ψωμιάδης, είπες τίποτα?

    ReplyDelete
  4. Αντώνη, το διέψευσε. Είχε εκδηλώσει την επιθυμία να το κάνει με τον συγκεκριμένο καθηγητή, αλλά δεν πήγε ποτέ. Βέβαια, μπορεί να θέλει τις καλές σχέσεις μαζί του γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

    ReplyDelete
  5. και εσύ τον πίστεψες?

    ReplyDelete
  6. Εγώ Αντώνη δεν πίστεψα κανέναν Παπανδρέου, αυτόν θα πίστευα; Γελιέσαι!

    ReplyDelete
  7. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά προσωπικά ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΡΑΩ το ρεζιλίκι που τους έκανε ο Μάκαρος.

    Οσο γι αυτό που είπε ο Αντωνης αναφορικά με τον Κατσαντώνη είναι απολύτως σωστό. Αν εχεις φράγκα ισχύουν άλλα νομικά καθεστώτα για σενα.

    Ευτυχώς που κατα καιρούς υπήρξαν διάφοροι τύποι σαν το Ρωχάμη ή τον Ψωμιαδη ή τον Παλαιοκώστα που με την τρέλλα τους και τα λεφτά τους αποδειξαν πως όλα τα πράγματα και όλοι έχουν τιν τιμή τους!!!

    Καλή διασκέδαση στον άρχοντα Μακαρο

    ReplyDelete
  8. Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο του δημοσιογράφου. Εγώ θα φιλοξενούσα στο σπίτι μου τον Μάκη και θα τον άφηνα να χρησιμοποιεί τον υγραντήρα ,ου για τα πούρα του.
    Swell, νομίζω ότι έπρεπε να κρατήσεις το απομονωμένο εξοχικό σου για τέτοιες υπηρεσίες και είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης δεν θα ξεχνούσε ...

    ReplyDelete
  9. Paratiritis, το εξοχικό το έχω για πιο ωφέλιμες χρήσεις. Όπως οι φιλοσοφικές συζητήσεις συνοδεία κόκκινου κρασιού.

    ReplyDelete
  10. Ανεργοι, ξεχάσατε τον Βερνάρδο...

    ReplyDelete
  11. Εντάξει είπαμε να μείνουμε στους ...ζωντανους!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...