October 1, 2011

Οι νεκροθάφτες


Σε πλήρη απαρτία βλέπετε τα "κοράκια" της Ελλάδας και των Ελλήνων.  Την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.  Την ομάδα που ισχυρίζεται πως σώζει τη χώρα.  Όταν η επίσημη ανεργία ξεπερνά πλέον το 20%.  Όταν θεωρούν ότι μπορείς να ζήσεις με 400 ευρώ το μήνα.  Στη χώρα που τα προϊόντα που παράγει πωλούνται ακριβότερα απ' ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που εξάγονται.  Γιατί αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θέλει να ελέγξει τα καρτέλ που λυμαίνονται την αγορά και τους Έλληνες επί δεκαετίες. 

Οι νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πρόβλημα να επιβάλλουν συνέχεια νέους φόρους.  Σ' αυτούς που έχουν απομυζήσει από τότε που ανέβηκαν στην εξουσία, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.  Για να εισπράξουν το τέλος για τα ακίνητα επιστρατεύουν τη ΔΕΗ.  Και σε απειλούν τα "κοράκια" ότι αν δεν το πληρώσεις, θα σου κόψουν το ρεύμα.  Με στόχο να μας "πεθάνουν". Την ίδια ώρα που ουσιαστικά δεν πληρώνει φόρους το μεγάλο κεφάλαιο, οι τράπεζες και η εκκλησία. Βέβαια, ως συνήθως, δεν φρόντισαν προηγουμένως να δημιουργήσουν νέα νεκροταφεία. Κι έτσι προβλέπω ότι θα αρχίσουν να εξάγουν πτώματα για κάθε χρήση (τους έχω ικανούς).  Πιστεύοντας οι νεκροθάφτες ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να μειωθεί το έλλειμμα του ισοζυγίου.

Οι κατά δήλωσή τους σωτήρες της χώρας, το μόνο που δεν έχουν είναι τα άσπρα γάντια.  Αυτά που φοράνε στη δουλειά τους οι συνάδελφοί τους τα κοράκια.  Φαντάζομαι πάντως ότι θα υπάρχουν και στο νούμερο του Βενιζέλου. 

2 comments:

  1. Βγάζουν πολύ χρήμα οι νεκροθάφτες Κώστα, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους....

    ReplyDelete
  2. Mόνο τις μίζες που παίρνουν να υπολογίσεις Αντώνη, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μιζοσυντήρητους πολιτικούς.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...