October 25, 2011

Οι μαριονέτες


Το ρόλο της μαριονέτας συνεχίζουν να παίζουν στις Βρυξέλλες ο ΓΑΠας κι ο Μπακατσέλος.  Οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους συνεχίζονται, με το δίδυμο της καταστροφής να απέχει.  Όταν καταλήξουν οι ξένοι στο ποσοστό του κουρέματος και το εγκρίνει και η γερμανική βουλή, τότε θα το ανακοινώσουν στο ΓΑΠα και το σώγαμπρο.  

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα θεωρούσε τη διαδικασία αυτή, τουλάχιστον προσβλητική.  Τα δύο παχύδερμα όμως (ο ένας και στο σώμα) δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες.  Περιμένουν απ' έξω σαν τις Φιλιππινέζες, να τους φωνάξουν.



Ο ΓΑΠας ήρθε για μερικές ώρες στην Αθήνα για να ενημερώσει τον πρόεδρο της δημοπρασίας κι επιστρέφει στις Βρυξέλλες. Λες και δεν υπάρχουν τηλέφωνα εκεί.  Ήθελε όμως να δώσει έναν πιο τραγικό κι επίσημο χαρακτήρα στην ενημέρωση για το επερχόμενο κούρεμα.  Να επισημοποιήσει το ψέμα για την ελάφρυνση, το δούλεμα για το 50% κούρεμα.  Που στην πραγματικότητα το 50% στα 360 μας κάνει 25.  Τα μαθηματικά του ΓΑΠα δηλαδή, είναι σαν τα ελληνικά του (κλικ)...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...