October 28, 2011

Δεν θα βρίσκετε μέρος να κρυφτείτε


Ξεσπάθωσαν απόψε πολιτικοί και δημοσιογράφοι, για όσα έγιναν στις παρελάσεις σ' όλη την Ελλάδα.  Ο Μαγκούφης στα Τρίκαλα μίλησε για πισώπλατη κι άνανδρη επίθεση εναντίον του.  Το 'παιξε και μεγαλόψυχος λέγοντας ότι ζήτησε από την αστυνομία ν' αφήσει ελεύθερο το δράστη.  Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία αναγκαστηκε να τον αφήσει ελεύθερο γιατί οι διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει την κλούβα που θα τον μετέφερε.  Ο Μαγκούφης και ο κάθε Μαγκούφης πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν έζησαν τα χειρότερα.  Την όλη αγανάκτηση κι οργή του εξαθλιωμένου κόσμου, τη στιγμή που, για παράδειγμα, ο Τσοχατζόπουλος, ο Λαυρεντιάδης και ο Παναγιωτακόπουλος  κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι δημοσιογράφοι του MEGA έβγαλαν τη "χολή" και την ανασφάλειά τους για τα γεγονότα.  Ο Τσίμας μίλησε για προσβολή του ανθρώπου και του θεσμού της Προεδρίας της δημοπρασίας.  Πρόσθεσε ότι η κατάσταση αυτή οδηγεί ασφαλώς στο χάος και την άβυσσο. Ο Καψής, αν είχε "εισπράξει" ο ίδιος τ' αυγά και τις αποδοκιμασίες, θα είχε μικρότερο μένος.  Καταδίκασε τη βία, συμφωνώντας ότι οδηγεί στο χάος και την άβυσσο.  Κανείς τους όμως δεν έχει σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο τη βία της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών, ή την ανείπωτη βία της ανεργίας και της προσωπικής εξαθλίωσης.

Ανέφεραν ότι ο Δημαράς ήταν ένας από τους πολιτικούς που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη τη μήνι των διαδηλωτών.  Για κακή τους τύχη, ο Δημαράς τηλεφώνησε στο δελτίο και το διέψευσε.  Ο Τσίμας το απέδωσε σε λανθασμένο ρεπορτάζ.  Ο Καψής ζήτησε από τον Δημαρά να καταδικάσει τη λεκτική επίθεση στον Πρόεδρο.  Ο Δημαράς καταδίκασε την επίθεση στο θεσμό.  Ο "δημοσιογράφος" επέμενε, αλλά ο Δημαράς επανέλαβε την ίδια θέση.  Τη λύση έδωσε ο "το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα", αλλάζοντας τη συζήτηση.

Όλοι οι "θιγμένοι", ως συνήθως "χρέωσαν" τις αντιδράσεις και τα επεισόδια κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ.  Απορώ γιατί δεν έχει ένα 40% στις δημοσκοπήσεις...  Είναι όμως δείγμα ολοκληρωτικών καθεστώτων, να ψάχνουν "εξωτερικούς" εχθρούς.

Ψάχνουν, γιατί δεν μπορούν ν' αντιληφθούν ότι το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω.  Όπως είχε πει κάποιος "όταν διασαλεύεται η σχέση μεταξύ σκοπών που έχουμε και μέσων που διαθέτουμε, κάθε συνδυασμός σκέψης, έστω και μεγαλοφυής, αποδεικνύεται μάταιος".  Στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης πήγαν ενισχύσεις ΜΑΤ από την Αθήνα, για να εξασφαλίσουν ότι ο ΓΑΠας θα μπορέσει να επιστρέψει, από το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς του ΓΑΠα και του Καντάφι.  Να είστε σίγουροι ότι στο τέλος δεν θα βρίσκετε μέρος να κρυφτείτε...

4 comments:

  1. Στη Ρόδο πήγε ο Σκανδαλίδης και παραλίγο να τον πετάξουν στη θάλασσα μαζι με τον Κρεμαστινό και την Ιατρίδη... Ο τουρίστας συγνώμη υφυπουργός Τουρισμού της Δωδεκανήσου σε ποιά παρέλαση πήγε;
    Αληθεύει οτι τελευταία κυκλοφοράει με μοτοσικλέτα και κράνος για να μην τον αναγνωρίζει ο κόσμος;

    ReplyDelete
  2. Aνώνυμε, είναι κρίμα που δεν τους πέταξαν, αν και θα βρόμιζε η θάλασσα. Ο υφυπουργός δεν χρειάζεται να βάλει κράνος για να μην τον γνωρίσουν. Βάζει μια περούκα.

    ReplyDelete
  3. Και που να δεις τι εγινε στη Κρήτη...............

    ReplyDelete
  4. να δουμε ποτε θα ξεχυθει το ποταμι και τι θα παρει στο διαβα του...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...