October 31, 2011

Γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι Κάρολε Παπούλια


Όταν η κυβέρνηση που στηρίζεις παντοιοτρόπως, στέλνει σε συνταξιούχο των 600 ευρώ το μήνα, λογαριασμό της ΔΕΗ που περιλαμβάνει το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων ύψους 525€, πληρωτέο σε 2 δόσεις, για σπίτι 105 τμ. του 1975, εσύ με 447 χιλ. ευρώ το χρόνο έχεις το (sic)  θράσος να μας νουθετείς.

Όταν η ειδησεογραφία των τελευταίων εβδομάδων βρίθει από πληροφορίες μικρών παιδιών, ακόμη και βρεφών που πεινούν, εσύ συνεχίζεις να ζεις την πολυτελή ζωή σου. Αυτά τα δάκρυα Κάρολε είναι παιδιών που πεινούν.  Δεν είναι κροκοδείλια. Όταν οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικής αδυναμίας αυξάνονται δραματικά, την ίδια ώρα εσύ υπογράφεις τους αντισυνταγματικούς νόμους της κυβέρνησης, οδηγώντας τον απλό άνθρωπο στην απόλυτη εξαθλίωση.   Όταν μιλάς για ήθος εσύ, που προέρχεσαι από το ίδιο κόμμα με τον Τσοχατζόπουλο και τον Μαντέλη, που το σάπιο καθεστώς του οποίου είσαι ο ανώτατος άρχων, τους αφήνει ελεύθερους.  Μαζί με όλο το συρφετό που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο.

Επειδή δεν ντρέπεσαι για όλα αυτά, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε δημόσιο χώρο, θα είμαστε πολλοί περισσότεροι απέναντί σου, για να σου ανταποδώσουμε τις "τιμές" που σου αρμόζουν!!!


4 comments:

  1. Αφήστε τον Παπούλια και πιάστε τα νταούλια... θα τον γκρεμίσουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙ!!!

    ReplyDelete
  2. Ήξερα άγριο λύκο, ήμερο λύκο, gay λύκο... Λυρικό όμως λύκο, πρώτη φορά βλέπω.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...