November 15, 2011

Ο ευαγγελιστής Λουκάς και ο ληστής Λουκάς

Ακούσαμε χθες τις προγραμματικές δηλώσεις του Λουκά Παπαδήμιου, όπου στεγνά μας περιέγραψε πως θα γίνει η Ελλάδα κρανίου τόπος το 2012.  Ο εκλεκτός των ελίτ του κεφαλαίου μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική, αυτή που μέχρι σήμερα έχει φέρει αυτά τα "θαυμαστά" αποτελέσματα.

Ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια όλων μας, δεν του φτάνει αυτή του ΛΑΟΣ.  Προσπάθησε να φέρει στο φιλότιμο και τους εφοριακούς.  

Γνωρίζαμε τον ευαγγελιστή Λουκά, μας προέκυψε τώρα ο απλός ληστής Λουκάς.  Είχε σειρά αυτός, μετά τα εκατοντάδες στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων που θησαύρισαν με τις προμήθειες.  Θα απαιτηθούν κι άλλες θυσίες, είπε.  Που σημαίνει κι άλλα μέτρα.  Κατανεμημένα δίκαια, σημείωσε.  Το πόσο δίκαια κατανέμονται, το βλέπουμε 2 χρόνια τώρα.

Θα συνεχίσει ο Παπαδήμιος να εκτελεί τις εντολές των δανειστών, αυτών που κέρδισαν εκατομμύρια με τα τοκογλυφικά δάνεια που μας δίνουν.

Ο ΛΑΟΣ απολαμβάνει την πρώτη συμμετοχή του σε κυβέρνηση.  Το ίδιο χαρούμενοι είναι και οι οπαδοί και φίλοι του Βορίδη και του κόμματος...



Ο Σα(χλα)μαράς, μετά τις κωλοτούμπες, νομίζει ότι είναι έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.  Η χθεσινή του ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ήταν γεμάτη από νοηματικούς ακροβατισμούς:  "Στηρίζουμε την κυβέρνηση, έχουμε δικούς μας υπουργούς, αλλά δεν συμμετέχουμε στη διακυβέρνηση!"  Όπως λέμε "είμαι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, μου προκαλείς απέχθεια."

Οι Πασόκοι ακονίζουν τα όπλα τους για τη διαδοχή στην αρχηγία του κόμματος.  Περιμένουν πάντως, λένε, να εκκινήσει τη διαδικασία ο ΓΑΠας.  Οι αφελείς ξεχνούν τι έκανε πριν τρία χρόνια.

2 comments:

  1. Ο Λουκάς επελέγη για να μαγειρέψει τα στοιχεία όπως τότε που μπήκαμε στο ευρώ ώστε να επιστρέψουμε στη δραχμή με το κεφάλι ψηλά.

    ReplyDelete
  2. Παρ' όλα αυτά, Λύκε, συνεχίζει να μας απειλεί ότι αν δεν κάτσουμε φρόνιμα, θα βγούμε από την ευρωζώνη. Πράγμα που προσωπικά το θεωρώ απίθανο να γίνει, τουλάχιστον από την άρχουσα τάξη.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...