January 13, 2012

Αρχίζουν οι εκπτώσεις, βγήκαν και τα ρετάλια...



Πρώτο και καλύτερο ρετάλι ο Τζουμάκας!  Έχει πάρει αμπάριζα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να στηρίξει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΜΠΑΤΣΟΚ.  Με το οποίο ΜΠΑΤΣΟΚ, ο Τζουμάκας ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμμία σχέση και ότι καταδίκαζε την πολιτική που ακολουθούσε.  Ως γνωστόν ο Τζουμάκας ήταν, χρόνια τώρα, στα κάγκελα κι ωρυόταν κατά του ΓΑΠα.  Συμμετείχε μάλιστα σε όλες τις απεργίες και τις διαδηλώσεις.  Γι' αυτό είχε φάει ξύλο από τα ΜΑΤ τρεις φορές.


Αυτός ο "αγωνιστής" τώρα διεκδικεί την αρχηγία του ΜΠΑΤΣΟΚ του Χρυσοχοΐδη, του Λοβέρδου, της Διαμαντοπούλου και του Νικητιάδη.  Όλα επιφανή μέλη του ΜΠΑΤΣΟΚ, διακριθέντα για το ήθος και την τιμιότητά τους.

Την τελευταία ομιλία του ο Τζουμάκας την έκανε χθες το βράδυ από πανέρι της οδού Αθηνάς...

8 comments:

  1. πάλι στα καλάθια της Ιπποκράτους σερφάρεις?
    Και δεν αρχίσανε και οι εκπτώσεις επισήμως.

    ReplyDelete
  2. Εκεί σερφάρω Λύκε, στα καλάθια της Ιπποκράτους λόγω οικονομικών προβλημάτων. Βρίσκω κάποιες "ευκαιρίες" σε καλές τιμές...

    ReplyDelete
  3. Αν γίνουν ανοιχτές διαδικασίες, εγώ θα ψηφίσω Τσουκάτο...

    ReplyDelete
  4. Αδικείς το Στέφανο Swell.Μετά το πέρασμα του ΓΑΠ από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ καλός θα ήταν κι ο Τσουκάτος, όπως πολύ εύστοχα λέει κι ο δειμος του πολίτη.
    Ο μόνος που ίσως δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει την προεδρία του κινήματος είναι ο Ανδρουλάκης, επειδή είναι ποιο γελοίος κι από το Χρυσοχοϊδη!

    ReplyDelete
  5. O τιτλος της ανάρτησης ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

    Συγχαρητηρια ποιο επιτυχημενο τιτλο δεν θα μπορουσες να βρεις!!!

    ReplyDelete
  6. Εγώ Δείμε θα ψηφίσω Τσοχατζόπουλο. Ο παλιός είν' αλλιώς, δίνει μια σιγουριά.

    ReplyDelete
  7. Koyklitis, έχω καλύτερη λύση από τον Τσουκάτο, όπως απάντησα στον Δείμο. Αλλά τώρα σκέφτηκα και τον Κουλούρη, θα γελάγαμε περισσότερο.

    ReplyDelete
  8. Άνεργοι, σας ευχαριστώ, τα "συγχαρήκια" όμως στους Πασόκους, που αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για μας και πλουτισμού για τους αλήτες.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...