January 25, 2012

Στις εσχατιές της ηθικής


 
Ο τσαντηρομάχος (κλικ) υπουργός ανησύχησε με την απόφαση των δύο εισαγγελέων να στείλουν τη δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή.  Άκουσε και το Λοβέρδο ν' απειλεί τους πάντες σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει "να πειράξει τον Γ. Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλλει για την πολιτική του, η χώρα θα αλλάξει πορεία.  Από εκεί που πηγαίνει να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό."  Είναι σαφές ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν υιοθετήσει τα ελληνικά και το συντακτικό του ΓΑΠα.

Βλέποντας αυτά ο Παπαϊωάννου σκέφτηκε να  συμβάλλει και ο ίδιος στο "ωραίο" αυτό κλίμα.  Ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο την αντικατάσταση των δύο οικονομικών εισαγγελέων γιατί, ισχυρίζεται, έπληξαν με τις πράξεις τους το κύρος της Δικαιοσύνης.  Αυτοί το έπληξαν κατά τον Παπαϊωάννου και όχι τα μέλη του εσμού του.

Αντιγράφω από το σάιτ του MEGA: "Συγγενείς, αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι των γραμμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και απλοί πολίτες, είπαν σήμερα το τελευταίο "αντίο" στον ευπατρίδη της πολιτικής, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο Πρώτο Νεκροταφείο."  

Ο σε δεύτερο βαθμό καταδικασμένος για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και την πρόκληση τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας κατά συρροή, ήταν ευπατρίδης.  Στον επικήδειο που εκφώνησε η κόρη του, αναφέρθηκε στην ασφάλεια που πρόσφερε ο Κεφαλογιάννης στην οικογένειά του.  Την ίδια ασφάλεια προσέφερε και στους εμπόρους ναρκωτικών και για την οποία καταδικάστηκε από το Εφετείο.

Στο νεκροταφείο ήταν όλη η μαφία, πολιτική και επιχειρηματική.  Για να καταλάβουμε πόσο στενοί είναι οι δεσμοί που τους συνδέουν...




10 comments:

  1. Η υποκρισία συνεχίζεται. Συγχαρητηρια σε όσους (κυριώς Δημοσιους βολεμενους οσοσ και αν ακουγεται ασχημο) ψηφισαν , ψηφιζουν τετοιους βουλευτες. Οι υπόλοιποι ας κοιτάξουμε πως θα επιβιώσουμε ωστε να παιρνουν μισθο οι ανωτεροι, ωστε να βολευονται οσοι καλύπτονται απο τις πραξεις τους. Οταν θα πανε ξανα στη καλπη ας εχου σβησει για τα καλα το εργο του συγκεκριμενου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι Έλληνες φημίζονται για το πολιτικό τους κριτήριο.

      Delete
    2. Το άσχημο είναι οτι συνεχίζουν ιδιαίτερα πολλοί σημερινοι πολίτες 45 ετών και ανω (βολεμένοι κομματικά και μη) να μη θελουν να αλλαξει κατι. Α μη ξεχάσω και τα τέκνα αυτών που είναι ενταγμένα σε νεολαίες κομμάτων. Εαν απαντήσω οτι σε λαικα δικαστήρια, κρεμάλες, βασανιστήρια κλπ να στηθούν και αυτοί, οι οποιοι επι χρόνια βοηθούν τη πολιτικη αλητεια θα θεωρηθώ ψυχικά ασθενής;

      Delete
    3. Ευτυχώς αυτοί οι βολεμένοι λιγοστεύουν συνεχώς. Είναι και το γεγονός ότι μειώνεται το προσδόκιμο ζωής λόγω της κρίσης... Ψυχοπαθής πάντως δεν είσαι.

      Delete
  2. Replies
    1. Πέθανε δοξασμένος από το σάπιο πολιτικοοικονομικό σύστημα.

      Delete
  3. Αλήθεια η κηδεία του Κεφαλογιάννη έγινε και με δημόσια δαπάνη άραγε;
    Όσο για τον Υπουργό Δικαιοσύνης είπε πλην άλλων:

    "Δεύτερον: Την απαράδεκτη παρερμηνεία της, με εξαιρετικής διακριτικότητας σύστασης προς αυτούς, τόσο από εμένα ως Υπουργό Δικαιοσύνης όσο και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την κατά προτεραιότητα εξέταση υπόθεσης εξαιρετικής φύσης. Μιας σύστασης που στηρίζεται στο νόμο και κινήθηκε στο πλαίσιο των μη αμφισβητούμενων από οποιονδήποτε καθηκόντων μας".

    Έτσι τη βαφτίσαμε τώρα την ωμή παρέμβαση από τον υπουργό και την ηγεσία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου; Δηλαδή "η, με εξαιρετική διακριτικότητα σύσταση" προς τους οικονομικούς εισαγγελείς δεν συνιστά παρέμβαση; Kαι σε ποιό νόμο στηρίζεται άραγε μια τέτοια "σύσταση" δεν μας είπε...

    Θα τρελλαθούμε τελείως πλέον σ' αυτό το Κράτος!! Σαν να λέμε "δεν είναι σκ@τ@ η γάτα τα έκανε"!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό άκουσα πριν την κηδεία Μαριάννα. Ότι θα γινόταν δημοσία δαπάνη. Τους έχω ικανούς. Μην ξεχνάς ότι αποκαλούν τον Τριανταφυλλίδη εθνάρχη.

      Εκτός από τους νόμους, ο Παπαϊωάννου κατέχει πλήρως και τα ελληνικά βλέπω. "Με εξαιρετικής διακριτικότητας"...

      Τώρα το κατά πόσο η Ελλάδα είναι κράτος, χωρά μεγάλη συζήτηση.

      Delete
  4. Το εντυπωσιακότερο στεφάνι από τρίφυλο εκλεκτής ποιότητας κατέθεσε ο εμπορικός σύλλογος Ζωνιανών.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εξαιρετικό, υποκλίνομαι Λύκε. Στον εμπορικό σύλλογο Ζωνιανών.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...