February 6, 2012

"Μάχες" και απώλειες


 
Εξουθενωμένοι πρέπει να είναι οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ μετά τις μάχες που (λένε ότι) έχουν δώσει, για τη σωτηρία των "ιερών και όσιων" των μισθωτών και των συνταξιούχων. Ο ΓΑΠας μάχεται για να συμφωνήσουν και οι τρεις αρχηγοί για τα μέτρα, ώστε να μη χρεωθεί μόνο το ΠΑΣΟΚ τα σκατά. Γι' αυτό πρότεινε να στελεχωθεί η κυβέρνηση Παπαδήμιου αποκλειστικά από τεχνοκράτες. Ο Σα(χλα)μαράς μάχεται για να μη μεγαλώσει η ύφεση. Τώρα πώς θα το πετύχει αυτό όταν είναι γνωστό ότι τα μέτρα που θα ψηφίσει οδηγούν σε ύφεση, είναι αρμοδιότητας ψυχιάτρου.  Ο Καρατζαφύρερ μάχεται για να μη γίνει κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα και η οποία μετά θα επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη. Τα λέει αυτά ο Καρατζαφύρερ γιατί ήταν πάντοτε υπερφίαλος.

Από όλες αυτές τις φοβερές μάχες που διεξάγονται τις τελευταίες μέρες, έχει σηκωθεί καπνός και σκόνη που έχουν καλύψει τα πάντα.  Κάποιες στιγμές που φυσά και καθαρίζει το πεδίο μάχης, φαίνονται παντού σπαρμένα πτώματα και αίματα που ποτίζουν το χώμα.  Το περίεργο είναι ότι κανένα πτώμα δεν ανήκει στους τρεις αρχηγούς, ούτε σε μέλος του πολυάριθμου εσμού που τους ακολουθεί.

Το αίμα προέρχεται αποκλειστικά από τις θανάσιμες πληγές των μισθωτών και των συνταξιούχων, του απλού λαού.  Πληγές που τις έχουν προξενήσει τα μέτρα που παίρνουν οι τρεις αρχηγοί.  Και όμως ο απλός λαός κάθεται και δέχεται τα θανάσιμα χτυπήματα χωρίς να αντιδρά.  Ως πότε;

2 comments:

  1. Θα μας βιάσουν και θα πουν ότι μας έκαναν και χάρη γιατί ήμασταν αγάμητοι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά! Και θα μας σφαλιαρίζουν εάν δεν λέμε ότι μας αρέσει κιόλας...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...