February 5, 2012

Ες αύριον η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ...



Παρά την πεντάωρη συζήτηση, οι 3 αρχηγοί και ο Παπαδήμιος δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μια απόφαση. Αυτό έγινε, γιατί ο ΓΑΠας την είδε επαναστάτης που δεν δέχεται μειώσεις μισθών και συντάξεων, ούτε περισσότερα χρήματα στις χρεοκοπημένες τράπεζες χωρίς αντίκρυσμα.  Επίσης κρατούσε όρθιο μπροστά του ένα Α4 που έγραφε "ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΦΕΣΗ".

Όταν ο Σα(χλα)μαράς κι ο Καρατζαφύρερ άκουσαν τον ΓΑΠα να εκθέτει τις θέσεις του, έγιναν έξαλλοι και τον χαρακτήρισαν "αντιγραφέα κι απροσάρμοστο".  Ο ΓΑΠας δεν ήξερε τι σημαίνει η δεύτερη λέξη κι έτσι δεν δημιούργηθηκε άλλο πρόβλημα.

Ο Σα(χλα)μαράς δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι αγωνίζεται για να μη γίνει κάτι που δεν έχει αντέχει η χώρα. Ο Καρατζαφύρερ από τη μεριά του την είδε Μπαν Κι Μουν και είπε ότι "δεν θα συμβάλλω στην έκρηξη της επανάστασης από εξαθλίωση που εν συνεχεία θα κατακάψει όλη την Ευρώπη".

Ο αντιεξουσιαστής ΓΑΠας δεν έκανε δήλωση γιατί δεν του την είχαν ετοιμάσει. Τον Παπαδήμιο τον ψάχνει η γυναίκα του, γιατί το Megatous ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει για αργότερα απόψε συνάντηση με τον πρόεδρο της γερμανικής τράπεζας σε μυστική τοποθεσία. Ήδη τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο "Ελαφίνα" στο Μενίδι.

8 comments:

  1. καλού κακού κάνε κι ένα extra μπάνιο αύριο εκεί κατά το μεσημέρι....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα φορέσω και τσίγκινο σώβρακο...

      Delete
  2. περισεύει κανένα τσίγκινο και για μένα...?

    ReplyDelete
  3. Αφού αποφάσισαν να το ρίξουν στο θέατρο, ας πάρουν, τουλάχιστον, κανέναν καλό σκηνοθέτη. Η παράστασή τους, αν μη τι άλλο, προσβάλει την αισθητική, πέρα από το ότι από την πρώτη πράξη καταλαβαίνεις το φινάλε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και να σκεφθείς ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, αλλά αφού "συνελήφθη" αδιάβαστος είναι στα αζήτητα...

      Delete
  4. Και ο Φύρερ το παίζει και φιλοευρωπαϊστής, νοιάζεται για το καλό της Ευρώπης. Σε όλη την ΕΕ η ακροδεξιά, ως επί το πλείστον των δηλώσεών της, είναι αντιευρωπϊστρια, πλην του ΛΑΟΣ. Επειδή εδώ εκφράζει συγκεκριμένα συμφέροντα μια και όλη η ελληνική αστική τάξη έχει δεθεί πίσω από το ευρωπαϊκό άρμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση. Δεν είναι τυχαίο, ο Καρατζαφύρερ έχει PhD στην κωλοτούμπα...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...