February 26, 2012

Τον Πασόκο κι αν τον πλένεις...


 
Όσο κι αν τον πλύνεις τον Πασόκο, το σαπούνι σου θα χαλάς και τίποτε δεν θα αλλάζει. Γιατί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία του Α. Παπανδρέου "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας". Αυτή την περίοδο που κατακρημνίζονται όλα τα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων, που μειώνονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα. Που διαλύεται η Υγεία και η Παιδεία, όλα στο βωμό του δήθεν εξορθολογισμού. Αυτή την περίοδο διάλεξε ο Κρεμαστινός για να βολέψει τη γυναίκα του. Έχοντας σαν σύμμαχο τον Λοβέρδο, που βόλεψε κι αυτός τη δική του στο δημόσιο. Μετά από αυτή, ο Λοβέρδος "βόλεψε" και την ξανθιά Νεοδημοκράτισσα. Με άλλα λόγια, του το χρωστά του Κρεμαστινού ο Λοβέρδος.

Έτσι ακόμα και τις τελευταίες μέρες της κυβέρνησης Παπαδήμιου, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει στη λογική που μας έφερε εδώ. Και το κάνει ακόμα και σε κεντρικά νομοσχέδια, όπως ο εφαρμοστικός νόμος για την Υγεία. Ο Λοβέρδος εν μία νυκτί μετατρέπει την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας σε ΑΕΙ!

Γιατί γίνονται όμως όλα αυτά; Μα για "σοβαρό" λόγο. Στην ΕΣΔΥ διδάσκει η Τζένη Κρεμαστινού, η οποία, εκτός από πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι (κι αυτό είναι σημαντικότερο) και σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή σήμερα του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινού! Καημός της ήταν πάντα να γίνει Καθηγήτρια. Από το παράθυρο βέβαια. Που το ανοίγει ο σύζυγος. Αυτός που ξέρει πάντοτε να διαλέγει και να βοηθά "άξιους και τίμιους" συνεργάτες. Και ποιός είναι καλύτερος συνεργάτης από τη σύζυγό του; Μαζί τα τρώνε!



4 comments:

  1. Όχι βρε δεν υπάρχει νεποτισμός στο ΠΑΣΟΚ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι ξέρω, όπως δεν υπήρχε ούτε στην αρχαία Ρώμη...

      Delete
  2. Ντροπή!Να την κάνουν άμεσα και Ακαδημαικό! Μην σου πω και...Ελεγκτή του ΕΟΠΥΥ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και υπουργό Παιδείας θα πρόσθετα. Η Διαμαντοπούλου είναι καλύτερη;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...