March 7, 2012

Οι σημερινές "επιβραβεύσεις"


 
Ο πρώτος που "επιβραβεύεται" για την επιμέλειά του να διαβάσει το εγχειρίδιο της CIA για την τρομοκρατία, είναι ο Χρυσοχοΐδης. Αναλαμβάνει υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Προφανώς έβρισκε πιο ενδιαφέροντα τα έγγραφα της CIA από το μνημόνιο. Γι' αυτό διάβασε μόνο τα πρώτα κι όχι το δεύτερο.

Οι δεύτεροι που "επιβραβεύθηκαν" σήμερα, ήταν όλοι οι πολιτικοί και οι παράγοντες που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων στη Ρόδο, κατά την παρέλαση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου από την Ιταλία. Αυτοί "επιβραβεύτηκαν" με ροδίτικα "αναθήματα",  γιαούρτια και μπουκάλια με νερό... Στην εξέδρα, ανάμεσα σε εκπροσώπους των άλλων κομμάτων βρισκόταν ο παλιός γνώριμος, o πασόκος αντιπεριφερειάρχης Χατζηδιάκος. Όλοι οι επίσημοι βρήκαν καταφύγιο στην περιφέρεια, για να γλιτώσουν από τα "αναθήματα". 


Αξιοσημείωτη είναι η "σεμνότητα" των Κρεμαστινού και Νικητιάδη (στο ΔΣ της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ παρέα με τον Χατζηδιάκο) να μην πάνε στην παρέλαση. Κι έτσι να μην εισπράξουν κι αυτοί την εκχειλίζουσα "ευγνωμοσύνη" των συμπολιτών τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και στην εξέδρα των επισήμων, να βρίσκονται οι γιατροί από το ιατρείο της πλατείας Συντάγματος, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το έργο που προσέφεραν στην περίθαλψη των τραυματιών από τις ορδές του Παπουτσή, για τις οποίες δεν ήταν ο ίδιος υπεύθυνος, όπως δήλωσε. 

Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να καλυφθεί η θέση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ. Δέκα μέρες μετά την παραίτηση του Παπουτσή, η χώρα παρέμενε το ίδιο μπάχαλο, η κυβέρνηση το ίδιο τσίρκο και στο ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι αρχηγοί είναι ο Βενιζέλος, ο Παπουτσής και ο Τζουμάκας...


2 comments:

  1. Μπα, μόνη λύση είναι μία αλυσίδα ΜΑΤ γύρω από της εξέδρα ή να καλυφθεί με ειδικό γυαλί (όπως το αυτοκίνητο του Πάπα) η εξέδρα. Προτιμώ τη δεύτερη λύση επειδή έτσι θα διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή μια και ο λαός θα εκτονωθεί εύκολα με γιαούρτια κλπ χωρίς να απειληθεί η υγεία των επισήμων και η παρέλαση θα γενεί κανονικά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλυσίδα ΜΑΤ δεν εξυπηρετεί, γιατί πολλά αντικείμενα μπορούν να πέσουν και ψηλοκρεμαστά. Το ειδικό γυαλί θα το κοτσιλάνε τα περιστέρια και η εικόνα θα είναι άσχημη. Οπότε, καταλήγω, μένουν απροστάτευτοι στις εκδηλώσεις "αγάπης" του κόσμου, ή δεν εμφανίζονται ποτέ. Επιλέγω το δεύτερο.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...