March 10, 2012

Κόμματα - θυγατρικές της Siemens



 
Άρχισαν οι διαδικασίες εκλογής του νέου αρχηγού στο ένα από τα δύο κόμματα - θυγατρικές της Siemens. Στο ΠΑΣΟΚ που αποδεδειγμένα και με τη βούλα (κλικ) έπαιρνε προμήθειες από τη Siemens, για τα έργα που αναλάμβανε αυτή. Όπως αποδεδειγμένα έπαιρναν προμήθειες και από άλλες εταιρίες για άλλα έργα. Η μίζα, δηλαδή, είναι στο DNA του Πασόκου. Και όποιος δεν το πιστεύει, ή είναι μιζαδόρος ο ίδιος, ή είναι ηλίθιος.

Προσερχόμενος στο ΣΕΦ όπου γίνεται η συνδιάσκεψη, ο Μιχαλάκης Speilberg (κλικ) δήλωσε ότι ο νέος αρχηγός (ο Βενιζέλος) πρέπει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική! Ο Βενιζέλος, ο γαμπρός του Μπακατσέλου και προστατευόμενος του Άνθιμου και του Λαμπράκη, ό,τι πιο βρώμικου δηλαδή έχει αυτός ο τόπος, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη μας στην πολιτική. Στην πολιτική που εκφράζεται από αυτά τα κόμματα και αυτούς τους κλέφτες (sic).

Η αλαζονεία τους έχει φτάσει σε τέτοια "ζηλευτά" επίπεδα, που μιλούν σα να απευθύνονται σε Ινδιάνους του 15 αιώνα. Μόνο που με τα "καθρεφτάκια" εμείς θα κάνουμε άλλα πράγματα...

4 comments:

  1. Κι όχι μόνο του Άνθιμου κι όχι μόνο του ΔΟΛ. Για τον Μπακατσέλο δε θα πω, τίποτα. Δε διαλέγουμε πεθερό (εκτός αν ξέρεις τρόπο, οπότε πες τον). Αλλά τι σε νοιάζει; Άπατο θα πάει (αν κι έχει ένα χάρισμα να σε ξεγελά ο Μπέννυ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν θέλεις Δείμε, διαλέγεις και πεθερό. Δεν σου αρέσει, άντε γειά... Για το άπατο, φοβάμαι...

      Delete
  2. Αφήνω το Βενιζέλο για να επισημάνω το λόγο του ΓΑΠ σήμερα στη συνδιάσκεψη όπου νόμιζες πως μιλάει ο Μαϊλης του ΚΚΕ.
    Μέχρι και το μελοποιημένο ποίημα του Ρίτσου απήγγειλε (με σωστή άρθρωση!) για να μας πει ότι ¨αυτοί δεν τραγουδάνε για να ξεχωρίσουν από τον κόσμο αλλά για να σμίξουν τον κόσμο¨!!!
    Σίγουρα ο άνθρωπος είναι αλλού και δεν υποπτεύεται πως σύντομα θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το γεγονός ότι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το σύνθημα "πρώτα ο πολίτης", δείχνει ότι όλοι τους είναι αλλού γι' αλλού.

      Σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, κράτα μικρό καλάθι. Στην Ελλάδα ζούμε, για την ελληνική δικαιοσύνη πρόκειται...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...