April 8, 2012

Μπάτσοι έτοιμοι για όλα!


 
Βρήκα τη λύση! Όταν βαριέμαι να βγάλω τους σκύλους βόλτα, θα παίρνω τηλέφωνο το Χρυσοχοΐδη και θα του ζητώ να μου στείλει ένα μπάτσο. Αυτός θα έρχεται και με 30 ευρώ θα βγάζει τους σκύλους βόλτα για μία ώρα.

Όταν θα θέλω να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο, θα νοικιάζω ένα μπάτσο να μου κρατάει τη θέση parking. Όταν θέλω να ψωνίσω πολλά πράγματα από το super market, θα στέλνω μπάτσο. Για τα δύσκολα στο καθάρισμα του σπιτιού, θα νοικιάζω μπατσίνα.

Έχει πρόβλημα κάποιος να πάρει το παιδί του από το σχολείο, θα νοικιάζει μπάτσο. Έτσι θα μάθουν τα μικρά παιδιά ν' αγαπούν τους μπάτσους, ώστε σιγά-σιγά να εκλείψουν οι λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις σ' αυτούς.

Έχεις υποψίες για τη φίλη σου ή το φίλο σου. Ο Χρυσοχοΐδης θα σου στέλνει μπάτσο ειδικευμένο στις παρακολουθήσεις. Δεν σου κάνει όρεξη η γυναίκα σου ή ο άνδρας σου; Θα έχεις το μπάτσο ή τη μπατσίνα που θα πηδάει για σένα το έτερον ήμισυ. Δεν γνωρίζω αν θα διατίθενται μπάτσοι και για παρτούζες, όταν δεν συμπληρώνεται ο αναγκαίος αριθμός των συμμετεχόντων. Θέλεις να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα; Νοικιάζεις το ελικόπτερο της Αστυνομίας και κάνεις το "κομμάτι" σου... Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρυσοχοΐδης έχει ήδη αποφασίσει την προμήθεια 10 κοτέρων για την Αστυνομία και οι συζητήσεις με τη SIEMENS, τώρα που τη συγχωρήσαμε, βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο σημείο. Και αν το κότερο το έχεις νοικιάσει, δεν σε νοιάζει αν γέρνει.


Θέλεις ως γνήσιος κομπλεξικός να δείξεις ότι έχεις γυμνασμένο σκύλο; Νοικιάζεις έναν αστυνομικό τέτοιο και δημιουργείς την εντύπωση που θέλεις. Ένα ζήτημα που υπάρχει με αυτή την υπηρεσία, είναι το ποιός είναι υπεύθυνος αν ο σκύλος "φάει" κάποιο μετανάστη ή σκούρο Χρυσαυγίτη. Ο ενοικιαστής του σκύλου ή η Αστυνομία που είναι ο ιδιοκτήτης. Προβλέπω ότι θα επιλεχθεί το δεύτερο για να μην υπάρχει καμιά συνέπεια.

Προφανώς ο δαιμόνιος Χρυσοχοΐδης σκέφτηκε ότι αφού ακυρώθηκε η υπηρεσία δωρεάν "Βοήθεια στο Σπίτι", μπορούσε να την επανασυστήσει με πληρωμή ώστε να αυξήσει και τα έσοδα του κράτους.

Προβλέπω ότι τα μεγαλύτερα έσοδα θα σημειώνονται τις μέρες που θα υπάρχουν διαδηλώσεις, γιατί όσοι θα θέλουν να συμμετάσχουν, θα μπορούν να νοικιάζουν από ένα μπάτσο για τις ώρες  της διαδήλωσης.  Αυτό θα το κάνουν χιλιάδες και έτσι δεν θα υπάρχουν μπάτσοι στις διαδηλώσεις, άρα ούτε επεισόδια. Δεν είναι τυχαίο που ο Μίχαλος έσπευσε να συγχαρεί τον Χρυσοχοΐδη για την απόφασή του.

3 comments:

  1. Βρε συ απο σένα ξεκίνησε αυτό ;
    Εχει βουήξει το διαδίκτυο για εναν που ανέβασε άρθρο για ενοικίαση μπάτσων. ωιμέ, καταστροφέα της κοινωνικής τάξης και ειρήνης :)
    Απο το πρωί βλέπω συνεχώς να αναφέρονται εδω κι εκει σε εναν που ανέβασε τέτοιο άρθρο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tην είδηση την έβγαλε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Εγώ έκανα την εξειδίκευση των υπηρεσιών...

      Delete
  2. Η πλάκα είναι ότι ούτως ή άλλως τους πληρώναμε για να τα κάνουν και νωρίτερα. Αστυνομία είχαν πολλοί βιομήχανοι και πρώην πολιτικοί (που είχαν απειληθεί από τρομοκρατικές οργανώσεις, και καλά), είχαν Ανώνυμες Εταιρείες (μόνο που τυπικά δραστηριοποιούνταν στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ), είχαν ακτοπλοϊκές εταιρείες (ειδικά σε περιόδους απεργίας της ΠΝΟ) κλπ... Τώρα το κάνουν επίσημα για να κόβουν αποδείξεις και να υπάρχει διαφάνεια. Εσύ τους κατηγορείς, αλλά αυτοί θέλουν να σταματήσει η φοροδιαφυγή. Εξάλλου, είναι και τούτο μία μορφή ΣΔΙΤ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...