April 30, 2012

Η κοινωνία κατά τον αδιάβαστο


 
"Προστατεύουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας." Αυτό  δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης θέτοντας σε λειτουργία το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Στην κοινωνία, σύμφωνα με τη λογική του Χρυσοχοΐδη, δεν ανήκουν οι 1,1 εκατομμύρια άνεργοι, γι' αυτό άλλωστε έμειναν άνεργοι και δεν έχουν την προστασία του. Δεν ανήκουν οι άστεγοι, γι' αυτό έχασαν το σπίτι τους και την προστασία του. Δεν ανήκουν οι πεινασμένοι, γι' αυτό έχασαν το φαγητό τους. Δεν ανήκαν οι δεκάδες αυτόχειρες, γι' αυτό επέλεξαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Δεν ανήκουν στην κοινωνία του αδιάβαστου οι μετανάστες, γι' αυτό όσους δεν "αναλαμβάνει" η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ, τους κλείνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ο ίδιος.

Στην κοινωνία του Χρυσοχοΐδη ανήκουν προφανώς όλοι οι αδιάβαστοι, αυτοί που δεν ξέρουν την τύφλα τους, όπως ο ίδιος, που όταν ανοίγουν το στόμα τους προκαλούν εγκεφαλικά στους σκεφτόμενους ανθρώπους.


Σε ερώτηση που του έγινε για τις παρακαταθήκες που μας άφησαν ο Rousseau και ο Weber, απάντησε ότι δεν τους έχει διαβάσει!

4 comments:

  1. Για αυτόν προφανώς δεν είναι καν άνθρωποι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άκουγα το μεσημέρι τον Κιλτίδη (στο ΛάΟΣ τώρα) να κατακρίνει κάποιες ευκολίες που θεσπίστηκαν για μετανάστες κατοίκους του Έβρου, λέγοντας ότι αυτή η πράξη αποτελεί ύβρι στις ανθρώπινες αξίες!

      Delete
    2. Καλά ο Κιλτίδης είναι γνωστός στα μέρη μου... Αλλά, να είπε κι αυτός να πλειοδοτήσει γιατί η πελατεία του χτυπιέται κι από ΝΔ κι από ΠΑΣΟΚ...

      Delete
    3. Και από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χτυπιέται, ντρέπεσαι να το πεις Δείμε;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...