May 1, 2012

Θερίζει η μαλάκυνση!




Ο Βενιζέλος επικαλέστηκε δηλώσεις της Αλέκας και του Κουβέλη για το ίδιο θέμα, στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον Τσίπρα. Σε συνέντευξή του στον Παπαχελά, στέλεχος του Αλαφούζου των μονοπύθμενων τάνκερ. Επιστράτευσε την απάντηση της Αλέκας στην πρόταση του Τσίπρα. Απάντηση που έχουν καταδικάσει πάρα πολλοί. Της ίδιας Αλέκας που είχε πει για την απεργία της 20ης Οκτωβρίου 2011: «Να ξεκαθαρίσω το εξής: Η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της Βουλής που έχει αποφασιστεί από συνδικάτα και άλλες οργανώσεις, και τον οποίο στηρίζουμε και θα στηρίξουμε, δεν έχει καμία σχέση με την παρεμπόδιση των βουλευτών να μπουν στη Βουλή. Εχει ένα και μοναδικό σκοπό: Οσο γίνεται περισσότεροι βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Αυτό μας ενδιαφέρει.»

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που θεωρούν τις πομφόλυγες του Βενιζέλου "θείο" λόγο. Και του φιλούν το χέρι στο δρόμο, όπως κάνουν με τους παπάδες οι ίδιοι ηλίθιοι Έλληνες. Και ο Βενιζέλος το απολαμβάνει.

Ο άλλος, ο Σα(χλα)μαράς, συνεχίζει να βλέπει αριστερή τρομοκρατία και να κυνηγά τον ανεμόμυλο της αυτοδυναμίας. Ο συγχρωτισμός με το φασισταριό έχει αρχίσει να αποδίδει.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...