May 2, 2012

Απασφαλισμένος βλάκας




Τον άφησαν ελεύθερο και εκτοξεύει όποια ηλιθιότητα του έρθει στο μυαλό. Προχθές υπερηφανευόταν με τη σύλληψη της Ρωσίδας ότι μας είχε προειδοποιήσει για την υγειονομική βόμβα που έκρυβαν οι μετανάστες. Σήμερα που αποδεικύεται ότι το AIDS δεν κάνει τις διακρίσεις του Λοβέρδου και βρέθηκαν τουλάχιστον 10 Ελληνίδες με το ίδιο πρόβλημα, μίλησε για "απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα." Το γιατί και πως βρέθηκαν αυτές οι γυναίκες σε αυτή την κατάσταση, δεν αφορά και δεν ενδιαφέρει τον Λοβέρδο και τους ομοίους του.

Σε όλες τις περιπτώσεις η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και το όνομα των ασθενών. Για να ενημερωθούν οι πελάτες τους, είπε η εισαγγελία που έδωσε την άδεια δημοσιοποίησης. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ 1600 άνδρες έχουν τηλεφωνήσει και έχουν δηλώσει ότι έχουν κάνει sex με αυτές τις γυναίκες χωρίς προφυλακτικό.

Αυτοί οι άνδρες αποτελούν απασφαλισμένη βόμβα ηλιθιότητας και ανευθυνότητας. Ο προστάτης της οικογένειας Λοβέρδος δεν θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους, ώστε να προφυλαχθούν οι γυναίκες και οι φίλες τους. 

Οι βόμβες ηλιθιότητας του Λοβέρδου έχουν ειδικά χαρακτηριστικά. Όπως οι εξελιγμένες βόμβες των Αμερικανών μπορούν να σκοτώνουν ανθρώπους χωρίς να καταστρέφουν υποδομές, έτσι και οι βόμβες του Λοβέρδου στοχεύουν μόνον τις "γυναίκες ενός κατώτερου θεού."

Aπό αυτόν τον απασφαλισμένο βλάκα ποιός θα μας προστατεύσει;



7 comments:

  1. Δεν θέλουμε να μας σώσουν άλλο.
    Να πάνε σπίτι τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και τα δύο είναι στο χέρι σου Παρατηρητή. Φρόντισέ το!

      Delete
  2. Πάντως πετάνε μερικές χειροβομβίδες. Τώρα θα ελέγχεσαι και θα συλλαβάνεσαι αν πας με πουτάνα χωρίς καπότα...

    Άλλη ηλιθιότητα, αλλά όχι και να το ποινικοποιήσουμε στο όνομα της ασφάλειας. Πολύ πάει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ό,τι και να γίνει όμως, η πουτάνα ο υπουργός θα παραμένει ελεύθερος και θα μας διαολίζει με τις απίθανες βλακείες του.

      Delete
  3. Το γεγονός βεβαια οτι βρέθηκαν χιλιάδες ηλιθίων που εκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικά με πόρνες δεν συνιστά ευθύνη για όσουςδιετέλεσαν υπουργοί υγείας και παιδειας τόσα χρόνια,ε?

    Οσο για τον Λοβερδο,οτι και να πει κανεις λιγο θάναι...ελπίζω να σκέφτεστε τι αδίστακτο παλιοτόμαρο είναι κάθε φορά που σας τουμπάρει με τις δακρύβρεχτες εμφανίσεις του σε "κολλητάρια"-δημοσιογράφους...Από την προσωποποιηση του προβλήματος στις "αλλοδαπές",στην "απασφαλισμενη υγειονομικη βομβα" για την οποία αυτός κι η Αστυνομία τόσο καιρό "δεν ηξερε-δεν ακουγε τίποτε" ως την ποινικοποίηση του σεξ διχως προφυλάξεις έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ γελοιότητας.
    Φημες λένε οτι οι Μοντυ Παιθονς του ζήτησαν το σεναριο...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι βρε συ, όλοι οι υπουργοί υγείας και παιδείας ασχολούνταν μονίμως με πιο σοβαρά θέματα. Γι' αυτό διαλύθηκαν και η Υγεία και η Παιδεία... Η δε αστυνομία έχει πάντοτε μια εποχικότητα στις δράσεις της. Τώρα περνάει τη φάση "είμαστε όλοι πόρνες."

      Αν γυρίσουν ταινία την πολιτική διαδρομή του Λοβέρδου οι Μόντυ Πάιθονς, προβλέπω ότι το ρεζιλίκι για την Ελλάδα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...

      Delete
    2. Εννοείς από τότε που έγραφε στο half-porn περιοδικό Max (εκείνο ντε για το οποίο είχε παρει συνέντευξη από το ναζί βομβιστή Αριστοτέλη Καλέντζη το Άθλιο Αναλφάβητο Βλαχαδερό);

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...