May 16, 2012

Κάτσε καλά Αλέξη!




Πώς σου ήρθε αυτό τώρα, να προτείνεις για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού τον Αρσένη; Δεν περίμενες ότι δεν θα γινόταν δεκτή η πρόταση, αλλά και όλοι θα σε κατηγορούσαν για συμφωνία με την Κατσέλη;  Θα είχε μεγαλύτερη αποδοχή και θα σηματοδοτούσε διαφορετικά πράγματα, αν είχες προτείνει τον Άκη...

Συμπάθα με, αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Πρόσεξε, Αλέξη, τα ασόβαρα (sic) πληθαίνουν. Προχθές ήταν ο Τατσόπουλος, ως ταύρος εν υαλοπωλείω. Πριν μερικές μέρες ήταν ο Στρατούλης, που μίλησε για το πως σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε τις καταθέσεις. Και παρά το γεγονός ότι δεν είπε κάτι καινοφανές, είπε αυτό που γίνεται παντού, έπεσαν όλοι πάνω σας να σας "φάνε." 

Και όλα αυτά γίνονται, όταν οι αντίπαλοί σας δουλεύουν ουσιαστικά για σας. Άκουσα το πρωί τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, να απαντά σε ερώτηση για πιθανές ευθύνες πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης του ΓΑΠα, λέγοντας ότι "όλα τα χρόνια που μετέχω στο δημόσιο βίο, υπερασπίστηκα πάντοτε το δημόσιο συμφέρον!" Ο Τσοχατζόπουλος, ο Παναγιωτακόπουλος, ο Τσουκάτος, είναι γνωστό ότι όλοι ανήκαν σε άλλο κόμμα και όχι στο ΠΑΣΟΚ. Ο Παπαϊωάννου δεν γνωρίζει το "η σιωπή είναι συνενοχή."

Πρόσεχε Αλέξη! Μην ακυρώνετε τη δουλειά που κάνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για σας...



4 comments:

  1. Συμφωνώ με την πρόταση του Αλέξη για τον Αρσένη αλλά διαφωνώ όπως κι εσύ με τα υπόλοιπα και επαυξάνοντας θέλω να πω πως αυτό το ¨χρονοντούλαπο της ιστορίας¨ που ξεστόμισε δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο.
    Μπορεί να συγκινεί κάποιους ονειροπόλους πασόκους αλλά δυσαρεστεί όσους θέλουν να σκέφτονται ακούγοντας επιχειρήματα κι όχι να ζητωκραυγάζουν με κενά συνθήματα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι γεγονός, πολλοί είδαν την πρόταση αυτή σαν μια καλή τρίπλα του Τσίπρα.

      Delete
  2. Δε με ενόχλησε ο Αρσένης. Ήταν εμφανές άνοιγμα στο Ανδρεο-Γεωργο-παπανδρεϊκό στρατόπεδο. Με τσάτισε που στην τελική δέχτηκε τον Παπαδήμιο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mάλλον τον ανέχτηκε θα έλεγα, επειδή τον δέχονταν όλοι οι άλλοι. Άλλωστε, όπως είπε η μεγάλη Αλέκα, ο ρόλος του υπηρεσιακού πρωθυπουργού είναι απολύτως τυπικός. Γι' αυτό είχε προτείνει να συνεχίσει ο Παπαδήμιος.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...