May 29, 2012

Παίζουν τα ρέστα τους...


 
Τα ρέστα τους παίζουν τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Έχουν επιστρατεύσει τους πάντες, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτοι στη γραμμή τα γνωστά παπαγαλάκια, οι δημοσιογράφοι. Και τι άλλο από ρέστα είναι, όταν ο Τσίμας του MEGA γράφει για το φόβο και πόσο άσχημο είναι να λειτουργεί κανείς υπό καθεστώς φόβου... 

Λες και δεν μας απειλούσαν κάθε βράδυ τα τελευταία 2,5 χρόνια, ο Τσίμας και η παρέα του στο δελτίο, λέγοντας ότι θα καταστραφούμε αν δεν ψηφίσουμε όλα τα μέτρα και τα νομοσχέδια που έφερναν στην αρχή ο ΓΑΠας και μετά ο Παπαδήμιος, με τη στήριξη και του Σα(χλα)μαρά. Μέτρα και νομοσχέδια που η ψήφισή τους, μεταφραζόταν κάθε φορά σε μια νέα σωτηρία της χώρας. Μας "έσωσαν" τόσες φορές, που στο τέλος χάσαμε το λογαριασμό...

2,5 χρόνια μας έλεγαν ότι με τα μέτρα που έπαιρναν, θα λύνονταν ως διά μαγείας όλα τα προβλήματά μας και θα βγαίναμε στις αγορές. 2,5 χρόνια μετά όμως, ο Παπαδήμιος κυκλοφορεί ένα non paper, όπου έλεγε ότι μετά τις 20 Ιουνίου (ξανα)βαράμε "κανόνι". Προσπαθώντας έτσι να επηρεάσει, ως μη ώφειλε, το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών. Ομολογώντας όμως έτσι και την παντελή αποτυχία της πολιτικής που τόσο πιστά ακολούθησαν και μας επέβαλαν...

Παρ' όλα αυτά, τα δύο κόμματα επιμένουν στη συνέχιση της ίδιας πορείας. Και όσα λένε περί διαπραγμάτευσης (ΠΑΣΟΚ) ή αλλαγής του μείγματος (ΝΔ), αποδεικνύονται άλλη μια φορά φληναφήματα μωρών πολιτικών. Γνωστά σε όλους πλέον και τα πρώτα και οι δεύτεροι...




6 comments:

  1. Εμαθα οτι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το "νεο βελτιωμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ"
    Ας περιμένουμε να δούμε αν θα μιλάει για διαπραγμάτευση ή αλλαγή μίγματος, έξοδο απο ευρώ ή όχι.
    Για την ωρα ο καθένας πετάει και μιά πέτρα στο συριζα αφου οι πολλές συνιστώσες εχουν και πολλές απόψεις. Ετσι παίρνει το δικαίωμα ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Κι απο το συριζα κι απ την άλλη.
    Η άλλη βέβαια πλευρά ειναι αηδία κι ευτυχώς που δεν ενημερώνομαι απο αυτην ( βλέπε κανάλια και παπαγάλους ).
    Ετσι, αν ειναι σαφές το πρόγραμμα του συρια θα αναγκαστούν όλοι να απαντούν σε αυτό και οχι οτι να'ναι, με λάσπες και οτιδήποτε άλλο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γράφω πυρετωδώς Τζονάκε. Την Πέμπτη ελπίζω να τελειώσω, οπότε η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή. :)

      Delete
  2. @Παίζουν τα ρέστα τους...

    Θα τα χάσουν!!!

    Δε μπα να αλυχτά, κάθε βράδυ, ο θίασος του γυάλινου μπερντέ των 8 & 9 και να ...ανεβάζουν και το Χρηματιστήριο! Θα τα χάσουν!!!

    «Σούζα ο ανάπηρος»!!! Επιστρατεύτηθηκε και το …Χρηματιστήριο στην εκλογική μάχη κατά του Τσίπρα- http://gkdata.gr/?p=18649

    ReplyDelete
  3. Η έκθεση της ΕΤΕ είναι πάντως σα να τους την υπαγόρευσε ο Παπαδήμιος. Και το χρηματιστήριο ανέβηκε σημαντικά, αλλά μετά την ανακεφαλαίωση.

    Περίμενε να δεις την αγορά να "στερεύει" κι άλλο. Τότε η βάση ασφαλείας του χρηματιστηρίου θα είναι στις 300 μονάδες ή κι ακόμα χαμηλότερα.

    Με βάση την σημερινή αξία των επιχειρήσεων που είναι στο χρηματιστήριο, κάποιος μπορεί να τις αγοράσει ΟΛΕΣ με λίγα δισ.!

    ReplyDelete
  4. Εδώ διάβασα άρθρο στο πρώτο θέμα όπου πρώην ΠΑΣΟΚοι (νέοι γενικώς) επειδή κάλεσαν σε εκδήλωση στη Χαλκιδική τον Άκη (βουλευτή τότε), ταυτίζονται με τον Άκη και άρα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τους Ακικούς... Είπαμε, αλλά τόση λάσπη ούτε ο κάμπος της Θεσσαλίας δεν τον αντέχει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δείμε, όλη τη μέρα φτιάχνουν χαρμάνι για τη λάσπη. Τα ΜΜΕ παρέα με τους πολιτικούς. Στο τέλος, φοβάμαι, δεν θα μπορούμε ν' αναπνεύσουμε.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...