May 30, 2012

Γιατί είναι καταδικασμένη η Ελλάδα


 
Είδα στα ψηφοδέλτια για τη Δωδεκανήσο του ΠΑΣΟΚ, ότι οι "αγαπημένοι" μου Νικητιάδης και Κρεμαστινός είναι και πάλι υποψήφιοι. Στην Αχαΐα κατεβαίνει πάλι υποψήφιος ο ΓΑΠας. Στη ΝΔ ο Σα(χλα)μαράς μαζεύει ό,τι πιο σάπιο υπάρχει στα δεξιά του. Είναι σαφές ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν καταλαβαίνουν πως φτάσαμε ως εδώ. Δεν κατάλαβαν τίποτα από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Το Reuters αποκαλύπτει σήμερα ότι ο Παπαδήμιος είχε ζητήσει από τον Μπαρόζο να κάνει μια σκληρή δήλωση για την Ελλάδα, ώστε να επηρεάσει την ψήφο των Ελλήνων...

Αυτοί οι αλήτες που μας κυβερνούν ουσιαστικά από τη λήξη του εμφύλιου πολέμου, ανέχονται όλα αυτά τα χρόνια οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να πληρώνουν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό φόρων.  Οι ίδιοι αλήτες αποφάσισαν ότι φέτος θα φορολογηθούν ακόμα και οι άνεργοι βάσει τεκμηρίων. Και αν θέλουν να μειωθεί ο φόρος που θα πληρώσουν, πρέπει να έχουν μαζέψει σε αποδείξεις δαπανών ένα ποσοστό του τεκμαρτού εισοδήματος. Το πού θα βρει τα χρήματα ο άνεργος για να κάνει αγορές, ώστε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, δεν ενδιαφέρει τους φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών. 

Δεν ενδιαφέρει τους αλήτες που μας κυβερνούν αν οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύρια. Δεν τους καίγεται καρφί αν πεινάει κόσμος. Δεν τους ενδιαφέρει αν κάθε μέρα προστίθενται κι άλλοι άνθρωποι, στον κατάλογο αυτών που δίνουν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν αντέχουν άλλο τη ζωή που τους επέβαλαν οι αλήτες...

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι καταδικασμένη από τους αλήτες η πανέμορφη Ελλάδα.

2 comments:

  1. Γάμησέ τα. Πάντως ο Μπαρόζο δεν είχε ανάγκη το τηλεφώνημα. Ήξερε καλά τι πρέπει να κάνει και μόνος του. Οι κόρακες προστατεύουν ο ένας τον άλλον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το γεγονός ότι ήξερε τι να κάνει, δεν απέτρεψε τον Παπαδήμιο από το να του ζητήσει να κάνει τον μπαμπούλα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...