May 31, 2012

Ό,τι δεν αλλάζει, πεθαίνει...


 
Σε συνέλευση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, έγινε έντονη συζήτηση για την υποψηφιότητα του ΓΑΠα στο νομό. Η πλεοψηφία ήθελε τον ΓΑΠα εκτός του ψηφοδελτίου. Ο Βενιζέλος είχε άλλη άποψη. Επειδή θέλει να αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε. Μ' αυτά και μ' αυτά, από τη "γέννα" θα μας προκύψει άλλο ένα τέρας. Σαν αυτό που μας προέκυψε το 2009.

Το βλέπω να έρχεται. Φαίνεται από όλα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Σε κάποια άλλη περιφέρεια έχουν πρώτο στη λίστα κάποιον που εμπλέκεται στα στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Το πνεύμα του Άκη ζει και βασιλεύει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ. 

Η μόνη ελπίδα είναι να "πεθάνει" το ΠΑΣΟΚ, μένοντας εκτός Βουλής. Να "ανταμείψει" με αυτόν τον τρόπο η ελληνική κοινωνία, τα "καλά" που της έκανε το κόμμα αυτό. Διαφορετικά, το Πασόκος θα παραμείνει συνώνυμο του αλήτης στο διηνεκές...

5 comments:

  1. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος στην Αχαϊα και αν δεν τον θέλουν λόγω μνημονίου ή επειδή έτσι χάνεται η θέση κάποιου βουλευτή... Ίσως και βαλτοί από βουλευτές που κυνηγούν τη μοναδική εκλόγιμη θέση, να πιέζουν για προσωπικό σκοπό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν αποκλείω τα κίνητρα για προσωπικό όφελος, αλλά η υποψηφιότητα του ΓΑΠα για μένα είναι φτύσιμο στο πρόσωπό μου...

      Delete
  2. Επιτέλους ας κάνουν κάτι και οι οπαδοί και ψηφοφόροι ας τους μαυρίσουν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ας ελπίσουμε, Λύκε, ότι δεν θα επαληθευθεί ο "χρησμός" ότι "του Έλληνος ο εγκέφαλος μυαλό δεν υπομένει".

      Delete
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...