June 2, 2012

Φοβάται ο Καραμανλής;


 
Νέα βαρυσήμαντη (σύμφωνα με τη ΝΔ και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ) δήλωση έκανε ο Καραμανλής για να στηρίξει τον Σα(χλα)μαρά. Η δήλωση έχει το σωστό μείγμα καταστροφολογίας, απειλών και προοπτικής.
 
«Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές. Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ με όλες μας τις δυνάμεις. Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς, στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

Φοβάται και ο Καραμανλής τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό μας λέει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη ΝΔ, ώστε να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα.  Σαν αυτήν που είχαμε πριν εγκαταλείψει την εξουσία το 2009. Εξουσία που είχε κερδίσει το 2007, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία και την εκατόμβη των θυμάτων, δίνοντας τριχίλιαρα. Μέθοδο που είχε μάθει ο Καραμανλής από το θείο του, αυτόν που έμεινε γνωστός ως θεός και Τριανταφυλλίδης. Ο θείος κέρδιζε τις εκλογές με βία και νοθεία, ο ανηψιός με τριχίλιαρα. Γιατί είναι politically correct.

Μας ζητά να ψηφίσουμε Σα(χλα)μαρά για να ξεφύγουμε από την "καταστροφική ύφεση". Στην οποία μας οδήγησαν τα μνημόνια που ψήφισαν κι εφάρμοσαν, αφού διαπραγματεύτηκαν "πολύ σκληρά" η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. Μνημόνια που έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους ότι θα εφαρμόσουν...

Δεν μπορούσε να λείπει ο Καραμανλής από το τσίρκο της πολιτικής που έχουν ιδρύσει τα δύο κόμματα...





6 comments:

  1. ¨Βαρυσήμαντη¨ η δήλωση του τέως αλλά μουγκή.
    Τελικά φαρυγγίτιδα έπαθε και δεν μιλάει ή μέχρι να ξαναγίνει πρωθυπουργός έκανε τάμα να μην ξαναμιλήσει,και να λέει όσα λέει είτε γραπτά είτε μέσω ¨κύκλων;¨

    ReplyDelete
    Replies
    1. Προσωπικά νομίζω ότι μιλάει σπάνια γιατί θέλει χρόνο να καταλάβει τις κωλοτούμπες του Σα(χλα)μαρά και να τοποθετηθεί ανάλογα.

      Delete
  2. Αυτό που φοβάται ο χοντρός δεν είναι ο Τσίπρας, αυτό που τρέμει είναι ότι αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ η Ντόρα θα πάρει το ίδιο βράδυ το κόμμα απ΄το Σα(χλα)μαρά και τότε σημάνει η ώρα να κλείσουν και οι (από ετών) ανοικτοί λογαριασμοί του Μητσοτακέικου με τους Καραμανλήδες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. λύκε θέλεις να πεις ότι ο Μητσοτάκης, αυτός ο γλυκομίλητος άνθρωπος που σε σφάζει με το μπαμπάκι, είναι και εκδικητικός;

      Delete
  3. Δεν ξέρω τι έπαθαν οι δεξιοί, αλλά ακόμα τον περιμένουν πολλοί φανατισμένοι. Είναι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίταξε, δεν είναι τυχαίο ότι συγκρίνουν το IQ του δεξιού, με αυτό του χαλικού...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...