June 3, 2012

Η Χρυσή Αυγή στην υπηρεσία του κράτους...




"Έκπληκτα" τα ΜΜΕ παρακολουθούν το πογκρόμ των επιθέσεων της ΧΑ κατά των μεταναστών. Τα ΜΜΕ που έσπευδαν πάντοτε να υιοθετήσουν τις δηλώσεις των Χρυσοχοΐδη και Λοβέρδου, κατά του κινδύνου που εκπροσωπούσαν οι μετανάστες. Είτε αυτός ήταν "υγειονομική βόμβα, απειλή κατά της οικογένειας, ή σπινθήρας κοινωνικής ανάφλεξης". Όποια απίθανη βλακεία και αν έλεγαν οι δύο υπουργοί, τα ΜΜΕ επένδυαν σ' αυτήν κι άρχιζαν την τρομοκρατία του κόσμου.

Η "ανησυχία" που εκφράζουν τώρα τα ΜΜΕ προκλήθηκε από το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες οι επιθέσεις της ΧΑ,  είναι συχνά απόπειρες δολοφονίας των μεταναστών. Γι' αυτό αποφάσισαν να δείξουν την "ευαισθησία" τους στο αίμα. Το αίμα, για το οποίο κάποτε νοίκιαζαν ελικόπτερο για να φτάσει πρώτη η δική τους κάμερα στον τόπο του δυστυχήματος και να έχουν την αποκλειστικότητα στη μετάδοση του "ζεστού αίματος".

Την κατάσταση αυτή απολαμβάνει το κράτος. Το κράτος που χρησιμοποιεί τους μετανάστες για τον εκφοβισμό της κοινωνίας, ώστε να γίνει πιο εύκολη η επιβολή κάθε αντιλαϊκού, άδικου και χωρίς καμμία λογική μέτρου. Το κράτος (διάβαζε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) με την πολιτική του οργάνωσε μεθοδικά την άνοδο και την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή. Κάτι που αποθράσυνε τους Χρυσαυγίτες και πλέον βγάζουν ημερήσιο πρόγραμμα επιθέσεων σε μετανάστες ανά περιοχή. 

Η εξαθλίωση του επιπέδου ζωής των ανθρώπων, ήταν βέβαιο ότι θα είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να πάψουν να σκέφτονται λογικά και ν' αρχίσουν να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα. Και ήρθε ο επίσημος λόγος του κράτους κατά του "κινδύνου" των μεταναστών, να τους τα προσφέρει στο "πιάτο"...









14 comments:

  1. Swell πες αλεύρι? Η Ουρανία σε γυρεύει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mε προσβάλλεις. Με σαβουρογκόμενες κι ανεγκέφαλες γκόμενες δεν έκανα παρέα ποτέ!

      Delete
  2. καψή λαμόγιο φάε τα σκατά που εσύ μαγείρεψες

    η ουσία όμως είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές χαιδεύουν τα αυτιά και δυστυχώς πράγματι θα έχουν αντίκτυπο στην κάλπη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο. Γι' αυτό τους έπιασε τώρα η "ευαισθησία"...

      Delete
  3. Υποκρισια. Ενοχλει η Χ.Α. αλλα οχι οι θρασυδειλοι τραμπουκοι του τσυριζα, του μπατσοκ, του ανταρCIA, των οιΚΩΛΟγων-κεμαλικων, των κνατ, και των λοιπων hyperπροοδευτικων δυναμεων.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ανώνυμε, η βλακεία ήταν και παραμένει αήττητη...

      Delete
    2. Η τυπικη ατακα με την οποια αυτοπροσδιοριζεται και καθρεφτιζεται η παρακμιακη ντεκαντανς απατριδη και αθεη θολοκουλτουρα. Η απουσια φαντασιας στην εξουσια (since 1981).

      Delete
    3. Όντως, δεν κατέχω τη φαντασία που είχαν αυτοί που θαυμάζεις. Φαντασία στη "δημιουργική" εξαφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων...

      Delete
  4. Ανώνυμοι, ό,τι και να σας πει κανείς είναι λίγο. Αυτού του μεγέθους η βλακεία με αφήνει άφωνο.

    ReplyDelete
  5. Ειναι υποκρισια και γκαιμπελισμος να αναπαραγεται διαρκως το μεμονομενο θλιβερο περιστατικο του ξυλοδαρμου ενος φιλησυχου ξενου απο μερικους αλητες ενω ταυτοχρονα αποσιωπωνται τα χιλιαδες, κυριολεκτικα, εγκληματα σε βαρος ντοπιων απο οργανωμενες εισαγωμενες συμμοριες ληστων και δολοφονων. Με τις συμμοριες αυτες βρισκονται σε απολυτη "ιδεολογικη" ταυτηση ολα τα αριστεριστικα γκρουπουσκουλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου άρεσε πολύ το "μεμονωμένο". Ό,τι γινόταν στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν κι αυτά "μεμονωμένες" επιθέσεις. Από αυτήν έξω από τα δικαστήρια κατά του Κουσουρή από τον Ανδρουτσόπουλο, γνωστό και ως Περίανδρο.

      Και όχι, δεν υπήρχαν ποτέ στην Ελλάδα συμμορίες Ελλήνων κακοποιών. Σα να λέμε ότι δεν υπήρχε στο παρελθόν η ΧΑ...

      Delete
    2. Ειπαμε : ΑΠΟΛΥΤΗ ιδεολογικη ταυτηση...

      Delete
  6. Είπαμε, η ξενοφοβία και οι ακροδεξιές αντιλήψεις για χρόνια υπήρχαν και προβάλλονταν ποικιλοτρόπως από τα μίντια. Αυτές έθρεψαν τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι αποτέλεσμα λίγης προπαγάνδας, αλλά πολυετούς προβοκατόρικης δράσης κι αδιαφορίας. Μην ξεχνάς, εξάλλου, πως κάποιοι επενδύουν στην αραίωση του κέντρου από κατοίκους και στην εξαγορά ακινήτων εκεί.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πανηγύρι με τις εξαγορές κτιρίων στο κέντρο, έχει ήδη αρχίσει...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...