June 5, 2012

Ανδρέας - Αλέκα: Το ζευγάρι του τρόμου.




Ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχυρίζεται ότι για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τις τραγικές ελλείψεις φαρμάκων ευθύνεται ο Σύριζα! Η Αλέκα Παπαρήγα διατείνεται ότι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα για την Ελλάδα και δεν αποκλείει να οδηγήσει ακόμα και σε άτακτη χρεοκοπία. Γιατί η σύμβαση, προσθέτει, αποτελεί διεθνή συμφωνία της χώρας!

Ο Λοβέρδος ξεχνά ότι αυτός και ο εσμός του έχουν την κυβέρνηση της χώρας από το 2009 με τον ΓΑΠα αρχικά και τον Παπαδήμιο στη συνέχεια. Σήμερα δήλωσε ότι τον Οκτώβριο θα υπάρξει έλλειψη όλων των φαρμάκων! Η Αλέκα χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνώντας ότι τη δανειακή σύμβαση υπέγραψαν ο Βενιζέλος κι ο Σα(χλα)μαράς, χωρίς να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή. Γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να καταργηθεί με απλό νόμο που θα ψηφίσει η νέα Βουλή.

Το επίπεδο ήθους και τιμιότητας των Πασόκων το γνωρίζουμε από το 1981. Είναι αφελείς αυτοί που νομίζουν πως θα πιστέψουμε ότι ο Τσοχατζόπουλος έκανε ό,τι έκανε, χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος. Χωρίς να εξαγοράζει τη "σιωπή" των υπολοίπων... Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το πιστεύει η ελληνική δικαιοσύνη...

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η Αλέκα, στην προσπάθειά της να μειώσει το ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς για την Αλέκα όμως, απευθύνεται σε ένα ολοένα και πιο μικρό κοινό. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί στις επόμενες εκλογές, παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες της Αλέκας.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι το ζευγάρι του τρόμου θα έχει την τύχη που του αξίζει...





10 comments:

  1. χέρι χέρι όλα τα μνημονιακά γουρούνια με την κόκκινη γουρούνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, διαγκωνίζονται ποιός θα πει την καλύτερη ατάκα... Και την πληρώνουμε, ως συνήθως, εμείς.

      Delete
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

    ReplyDelete
  3. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι τόσο μίσος και εμπάθεια, για όμορους χώρους, φωλιάζει στην ιδεολογική φαρέτρα του ΚΚΕ.
    Νομίζω πως ο κατήφορος που έχει πάρει σταματάει μόνο αν κάποιοι εκεί μέσα καταλάβουν που πάνε και πατήσουν το φρένο λίγο πριν το γκρεμό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν αναφέρεσαι στα στελέχη, αυτοί δεν τολμούν να βήξουν μπροστά στην Αλέκα, οπότε... Μόνον αν είναι δυνατό το χαστούκι των εκλογών, θα αρχίσω να ελπίζω.

      Delete
  4. Το διάβασα κι εγώ. Η Αλέκα φοβάται την άτακτη χρεοκοπία (κι έχει δίκιο γιατί μόνο λίγοι θα κερδίσουν). Ωστόσο, επιλέγει τη συντεταγμένη χρεοκοπία. Για΄τι τότε πολεμούσε τον Παπαδήμ(ι)ο; Κι αυτός για συντεταγμένη δε μας πήγαινε χρεοκοπία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα Δείμε η συντεταγμένη χρεοκοπία είναι ήδη εδώ, η Αλέκα μιλά χωρίς να καταλαβαίνει πάντοτε τι λέει. Από τη μια η ηλικία και από την άλλη τα αδιέξοδα της πολιτικής της, τί άλλο θα περίμενες;

      Delete
  5. ...και τελικά είναι για γέλια ή για κλάμματα? Ίσως ο Λομπέρντο για γέλια και η Παπα(ρα)ρήγα για κλάμματα, η και το αντίστροφο. Τί να πεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Είμαι σίγουρος πάντως πως στα κόμματά τους, μετά τις εκλογές, θ' ακουστούν καμπάνες. Και δεν θα είναι θριάμβου...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...