June 8, 2012

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της Χρυσής Αυγής



Η ΕΛΑΣ ακόμα ψάχνει (υποτίθεται) τον Κασιδιάρη. Για τον οποίο υπήρχε η είδηση ότι χθες πήγε στα γραφεία της ΧΑ, επευφημούμενος από δεκάδες ηλιθίους που τον περίμεναν απ' έξω. Η αδυναμία της ΕΛΑΣ να τον εντοπίσει, προκαλεί απορίες στους αδαείς. Σε αυτούς που αγνοούν την εκπληκτική ικανότητα της ΕΛΑΣ να μην εντοπίζει ποτέ τους δικούς της ανθρώπους. Γιατί δικοί της άνθρωποι είναι οι Χρυσαυγίτες. Όπως είναι και όλοι εκείνοι για τους οποίους κάνει μονίμως τα στραβά μάτια.


Ένα άλλο εκπληκτικό πράγμα που ζήσαμε χθες με αφορμή τον Κασιδιάρη, ήταν οι επιθέσεις διαφόρων στελεχών της ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με το επιχείρημα ότι βρίσκεται πίσω από τους κουκουλοφόρους. Θέλοντας να ξεχάσουν τα χιλιάδες στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τη μόνιμη στενή συνεργασία της  Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή.


Τα στελέχη αυτά της ΝΔ μάλλον αγνοούν ότι πνευματικός πατέρας του Κασιδιάρη, είναι ο συνάδελφός τους στη Βουλή, Βορίδης. Και όταν εσύ κάνεις καριέρα με το τσεκούρι, είναι λογικό ο μαθητής σου να θεωρεί ότι η βία ανοίγει δρόμους. Και αν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε σε δυο γυναίκες μπροστά στην κάμερα, φανταστείτε τι κάνουν μακριά από τις κάμερες αυτός και ομοϊδεάτες του...

Όλα αυτά βέβαια δεν θα γίνονταν, αν στην Ελλάδα λειτουργούσε σωστά η Δικαιοσύνη. Που απαγόρευσε την κάθοδο στις εκλογές ενός κόμματος που είχε στον τίτλο του τη λέξη "Τυρρανοκτόνοι". Τη ίδια στιγμή που επέτρεπε την συμμετοχή της ΧΑ, πολλά μέλη της οποίας έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για αξιόποινες πράξεις (Μιχαλολιάκος - Ανδρουτσόπουλος), ενώ άλλοι είναι κατηγορούμενοι σήμερα (Κασιδιάρης). Και ενώ συνέβη αυτό χθες με τον Κασιδιάρη, η ΧΑ τον καλύπτει. Σταθερή στο λόγο του αρχηγού Μιχαλολιάκου "εγώ συντρόφους μου δεν καταδικάζω ποτέ"!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...