June 12, 2012

Όταν θα ξυπνήσετε θα είναι αργά...



Απευθύνομαι στους δικαστές. Που παρακολουθούν ατάραχοι, κάτι σαν τον Πάκη, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με τους επίδοξους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή, άρχισε ένα πογκρόμ κατά των μεταναστών, με επιθέσεις στο δρόμο, σε πάρκα και πλατείες, αλλά και εισβολές σε σπίτια. Τα ξημερώματα μπήκαν 20 Χρυσαυγίτες σε σπίτι που έμεναν 5 Αιγύπτιοι ψαράδες στο Κερατσίνι. Οι 4 κατάφεραν να ξεφύγουν. Ο πέμπτος, που κοιμόταν στην ταράτσα της μονοκατοικίας, δεν άκουσε τους Χρυσαυγίτες και μετά την "περιποίηση" που του πρόσφεραν, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο.


Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες παρόμοια περιστατικά του τελευταίου μήνα. Και η δικαιοσύνη την έχει δει "Πάκης" και παρακολουθεί χωρίς να αντιδρά στα τεκταινόμενα. Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν. Ή η δικαιοσύνη θεωρεί ότι κάποια στιγμή οι Χρυσαυγίτες θα εκτονωθούν και θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, ή αφήνει τους Χρυσαυγίτες να κάνουν αυτό που θέλουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα. Να "καθαρίσουν" τον τόπο από τους μετανάστες. Για τη ΝΔ, αυτό το θεωρώ πολύ πιθανό αφού έχει εντάξει στο κόμμα, θιασώτες έργω και λόγω, της πολιτικής της Χ.Α, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Για τον τελευταίο, μάλιστα, κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ήταν δάσκαλος του "άντρακλα" Κασιδιάρη. 

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχολόγος, για να καταλάβει το ποιόν και το ηθικό "μεγαλείο" των ανθρώπων που συνόδευσαν χθες τον Κασιδιάρη στην Εισαγγελία. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, για να προβλέψει ότι αυτή η κατάσταση σύντομα θα βρει την απάντησή της με το ίδιο "νόμισμα"... Αλλά τότε θα είναι ήδη πολύ αργά και για τη δικαιοσύνη και για την έννομη τάξη...





4 comments:

  1. Φιλε μου εγω έχω αρχίσει να φοβάμαι για το χειρότερο. Τα μέλη τους, βλέποντας οτι μεγάλο μέρος του κόσμου ανταποκρίνεται στις απόψεις τους, καθέ μέρα βγαίνουν και κάνουν όλο και πιο ακραίες δηλώσεις.Τώρα διάβαζα δήλωσεις για εφόδους σε νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς.Και κρίντας απο το άρθρο σου και την επίθεση στον άνθρωπο, τα άτομα αυτά δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα.Κάτι πρέπει να γίνει όπωσδηποτε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάπου εκεί κινούμαι κι εγώ. Μάλιστα φοβάμαι μήπως το τηλεοπτικό περιστατικό συντηρήσει τα εκλογικά τους ποσοστά που κατρακυλούσαν.

      Delete
    2. Ανώνυμε συμφωνώ μαζί σου, οι άνθρωποι ήταν που ήταν, τώρα έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Και ναι, κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.

      Delete
    3. Δείμε, ελπίζω ότι το συμβάν στον ΑΝΤ1, αλλά και τα υπόλοιπα, θα επιτρέψουν σε κάποιους από τους ψηφοφόρους τους να καταλάβουν για τί ανθρώπους μιλάμε.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...