June 13, 2012

Ο εφιάλτης του ΑντώνηΣε επιστολή που στέλνει ο Σα(χλα)μαράς στους φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

"Είμαστε η μόνη ελπίδα για όσους θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ. Όταν όλοι προειδοποιούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα έξω από το ευρώ.

Είμαστε η μόνη ελπίδα για όσους θέλουν να επαναδιαπραγματευθούμε την οικονομική πολιτική με έμφαση στην Ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας. Όταν όλοι καταλαβαίνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε ρήξη με την Ευρώπη και σε χειρότερα "Μνημόνια" που θα υπογράψει μετά από θέση αδυναμίας.

Είμαστε η μόνη ελπίδα για όσους θέλουν να υπάρξει ασφάλεια του πολίτη. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να... αφοπλίσει ττην αστυνομία! Απέναντι σε μια εγκληματικότητα που καλπάζει...

Είμαστε η μόνη ελπίδα για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ζητήσει την άδεια της Τουρκίας, αφού θα έχει βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ...

Η Παράταξή μας εκφράζει τον Έλληνα που πιστεύει στον εαυτό του και θέλει πίσω την αξιοπρέπειά του".

Η ΝΔ σε ότι αφορά τουλάχιστον τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί την ίδια επιχειρηματολογία με το ΠΑΣΟΚ. Ισχυρίζεται αυτός που υπέγραψε την τήρηση των μνημονίων και των συμβάσεων, ότι θα επαναδιαπραγματευτεί αυτά που υπέγραψε! Αυτός που επέτρεπε στην αστυνομία να ανοίγει με τα γκλομπς κεφάλια πολιτών αναίτια, γράφοντας την έννομη τάξη στα παλαιότερα των υποδημάτων της, αυτός μιλά για την ασφάλεια του πολίτη... Πολίτες ήταν και οι νόμιμοι μετανάστες στους οποίους επιτέθηκε χθες η Χρυσή Αυγή... Το πρωτοπαλίκαρο της οποίας φιλοξενεί στις τάξεις της η ΝΔ!

Το πιο "ωραίο", βέβαια, είναι η άποψη ότι η ΝΔ εκφράζει τον Έλληνα που θέλει πίσω την αξιοπρέπειά του. Ο άνθρωπος χάνει την αξιοπρέπειά του όταν μένει άνεργος. Όταν πεινάει ο ίδιος και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του. Όταν πηγαίνει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και του ζητούν να φέρει από το σπίτι του σεντόνια και είδη πρώτης ανάγκης. Όταν είναι σοβαρά άρρωστος και δεν βρίσκει τα φάρμακά του. Όταν έχει πολιτικούς ηγέτες σαν τον Σα(χλα)μαρά, που έδωσε νέα έννοια στην κωλοτούμπα.

Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ο εφιάλτης σου Αντώνη, δικαίως. Να θυμάσαι όμως ότι οι Έλληνες έχασαν την αξιοπρέπειά τους με την πολιτική που, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, εφαρμόσατε...

6 comments:

 1. Ναι, ρε, το διάβασα στο φατσοβιβλίο και λύθηκα στα γέλια...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oι σύμβουλοι του Σα(χλα)μαρά φαίνεται ότι είναι "καλύτεροι" από αυτούς του ΓΑΠα...

   Delete
 2. Οπως λέω και στην πρόσφατη ανάρτησή μου, η τακτική όσων επέλεξαν να βάλλουν κατα τσίπρα, βοήθησε τον τσίπρα και κανέναν άλλον, την ίδια ωρα που στα δικά τους μαγαζιά γίνεται τσι π'τάνας ....
  Λάθος ή σωστός ο τσίπρας, δεν εμπνέει κανένα σεβασμό ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν οι σαμαράδες αλλα και οι λοβερδομπένηδες. Ο γαπ τον σεβάστηκε περισσότερο.
  Εγω τουλάχιστον διαφωνώ με αυτό, άσχετα αν συμφωνώ η οχι με τον τσίπρα. Και ξέρεις οτι εχω επιφυλάξεις.
  Αλλα δε μπορώ και τη μλκία των ντενεκέδων, που χωρίς ανάστημα πάνε να την πεσουν κάποιον επειδη τους πήρε τις ψήφους και μόνο, δείχνοντας φτωχότεροι σε πολιτικά επιχειρήματα.
  Και δε νομίζω να ειναι τόσο μλκς ο τσίπρας να αφοπλίσει πχ την αστυνομία. Ειναι που ειναι ψιλο-ανίκανη :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tζονάκε, έχεις τη φοβερή ικανότητα να έχεις επιφυλάξεις γι' αυτούς που δεν πρέπει και να μην επιφυλάσσεσαι γι αυτούς που θα έπρεπε...

   Delete
  2. Επιφυλάξεις έχω για τους πάντες, πολύ περισσότερο τωρα απο ποτέ. Δεν εξαιρώ κανέναν, ούτε τη μάνα μου που λέει ο λόγος.

   Delete
  3. Kαλά κάνεις Τζονάκε, με δαύτους που 'χουμε μπλέξει δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μας...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...