June 14, 2012

Της λάσπης...




Γίνεται της λάσπης. Δυο μέρες πριν τις εκλογές, η λάσπη έχει μπει μπροστά στον ανεμιστήρα κι έχει καλύψει τα πάντα. Kαλύτεροι χειριστές της λάσπης είναι αυτοί που τη "δουλεύουν" χρόνια. Άκουσα τον Άδωνι να ισχυρίζεται ότι στις λίστες της SIEMENS, υπάρχουν και ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω ως "δεν χρηματιστήκαμε μόνον εμείς, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ".

Το γεγονός ότι η γερμανική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα τα έπαιρναν από τη SIEMENS και πουθενά δεν γίνεται αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, για τον Άδωνι είναι ασήμαντη λεπτομέρεια. Το ζητούμενο είναι να κατηγορήσει και άλλους ότι έκαναν τα ίδια με το κόμμα του. Πετώντας λάσπη.

Πάλι καλά θα μου πείτε που πετάει λάσπη και όχι τσεκούρια, όπως έκανε παλιά με τους φίλους του. Οι κανούργιοι φίλοι του, σύμφωνα με τον Ψωμιάδη πάντως, δίνουν συνέχεια στην επίθεση κατά των Αιγυπτίων ψαράδων. Ανακοίνωσαν ότι οι Αιγύπτιοι στο Πέραμα και το Κερατσίνι δεν θα κάνουν πλέον ό,τι θέλουν. Θα πρέπει προηγουμένως να παίρνουν την άδεια της Χρυσής Αυγής.

Η ελληνική δικαιοσύνη από τη δική της πλευρά, συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του χρυσαυγίτη, γιατί δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο θέμα νομιμότητας...








4 comments:

  1. Μα η δικαιοσύνη είναι ο άλλος μοχλός εξουσίας... Γιατί να πάρει θέση; Προφανώς επιθυμία της είναι η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όταν σκοτώνονται άνθρωποι, Δείμε, από τους Χρυσαυγίτες και η δικαιοσύνη δεν αντιδρά, παραβιάζει τη νομοθεσία.

      Delete
  2. Σε λίγο θα αρχίσει να αντιδρά, θα τους δίνει παράσημα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το θεωρώ πολύ πιθανό GR...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...