June 27, 2012

Πρόχειρος ή ασύδοτος;


 
Είναι δυνατόν ο Βενιζέλος να μη γνώριζε τη σχέση που είχε ο Βερνίκος με offshore, όταν γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια; Είναι δυνατόν να μη γνώριζε την εμπλοκή του Βερνίκου με τη δικαιοσύνη, μετά από κάποια περίεργα "παιχνίδια" στο χρηματιστήριο; Είναι δυνατόν ο Βενιζέλος να μη γνώριζε ότι η ενασχόληση με την πολιτική προϋποθέτει λευκό ποινικό μητρώο; Είναι δυνατόν ο συνταγματολόγος Βενιζέλος να μη τα γνώριζε όλα αυτά;

Η απάντηση είναι όχι, τα γνώριζε. Απλώς έγραψε τους νόμους εκεί που τους είχε γραμμένους, όταν συνέτασσε το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Και η δημοκρατία, θα ρωτήσετε. Την έχει γράψει κι αυτή  στο ίδιο σημείο, από τότε που ως πρώτο βιολί του ΓΑΠα, δεν είχε πρόβλημα με τα ΜΑΤ που έσπαγαν τα κεφάλια πολιτών. Ή όταν αποφάσιζε ότι δεν ήθελε άλλους συνυποψηφίους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. 

Aυτός είναι ο Βενιζέλος, αυτό είναι και το ήθος του που το αποδεικνύει πλέον καθημερινά. Έμεινε αξέχαστη η συμπεριφορά του στον enikos.gr Τελευταία δε, έχει αρχίσει να χάνει κάθε ίχνος σοβαρότητας κάνοντας τέτοιες δηλώσεις: "Με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε ιδεολογικά και αξιακά"...15 comments:

 1. Πρέπει να γίνει εισαγγελική έρευνα για το αν ο Βενιζέλος έχει πτυχίο ή τα πτυχία του είναι μαϊμού σαν του Δρούτσα.
  Θυμίζω πως ο Βενιζέλος μαζί με το ΓΑΠα ήτανε που προτείνανε και τη Γεννηματα για βουλευτή επικρατείας ενώ είχε απόλυτο συνταγματικό κώλημα ως αιρετή υπερνομάρχης που είχε θεσπιστεί με εισήγηση ...Βενιζέλου.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Πρέπει να βρούμε ένα ξένο εισαγγελέα γιατί οι δικοί μας δεν "ξέρουν" απ' αυτά...

   Delete
 2. Από τον μέχρι αναισθησίας μειλίχιο (ίσως και ηλίθιο) Παπανδρέου στον μέχρι κτηνωδίας επιθετικό Βενιζέλο.
  Κοίτα να δεις σε τι δίλλημα μπορεί να μπει κάποιος όταν τον καλούν να επιλέξει για αρχηγό μεταξύ αυτών των δυο τύπων.
  Είναι να μη λες μετά ότι είναι καλύτερη η Παπαρήγα…
  (Άσχετο αλλά μ΄ αρέσει!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μεγάλο το δίλημμα, αλλά κι εσύ με την Αλέκα γίνεσαι ακραίος...

   Delete
 3. Ψάχνει να βρει από κάπου να κρατηθεί... Κάπου κάπου τον λυπάμαι. Από υποψήφιος πρωθυπουργός κατέληξε αποκούμπι και στήριγμα...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Δείμε δεν χρειάζεται λύπηση! Μερικά ηρεμιστικά, και να πάει στο καλό... ( εννοώ απόσυρση, μη μας κατηγορήσουν και για δολοφόνους)

   Delete
  2. Όχι και να λυπάσαι Δείμε αυτό το υποκείμενο, που μπροστά στα συμφέροντα, τα δικά του και αυτών που εξυπηρετεί και υπηρετεί, δεν σταματά πουθενά.

   Delete
 4. Ο Μπένι το 'χει χάσει.
  Οχι τωρα, αλλα εδω και καιρό.
  Μου κάνει εντύπωση αγαπητοί συνμπλόγκερς ενα πράγμα, μεταξύ άλλων, πως οταν λέω οτι ο ευτραφής ρήτορας ειναι υπερεκτιμημένος και φούσκα, με κοιτάνε στραβά.
  Η εγω λέω βλακίες, ή αυτός.
  Εαν λειτουργούσε άψογα η Δικαιοσύνη, δεν θα τον ξέραμε τον κ.Βενιζέλο παρα μόνο ως αποτυχημένο δικηγορίσκο.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Σωστά το λες Τζονάκε, υπερεκτιμημένος και πουσαρισμένος από τον Λαμπράκη και τον Άνθιμο. Από τα ΜΜΕ και την εκκλησία. Τους σημαντικότερους πόλους της αλητείας στην Ελλάδα.

   Delete
 5. ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ...ΟΙ ΠΕΛΑΤΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Γραμμάτια όπου έχουν βάλει εγγυητή τον ελληνικό λαό...

   Delete
 6. Απλά αίσχος για τον Βενιζέλο!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Αίσχος κι ακόμα χειρότερα!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...