June 16, 2012

Παιδί από σπίτι...



Ο Σα(χλα)μαράς επενδύοντας προεκλογικά στην ασφάλεια των πολιτών, κάνει κάτι που το ξέρει καλά. Ασχολιόταν με την "ασφάλεια" και όταν ήταν νέος. Ως αρχηγός των τραμπούκων στην Καλαμάτα την δεκαετία του 80 είχε πλούσια δράση, που άφησε εποχή. Πρόκειται βέβαια για προϋπηρεσία την οποία σήμερα προσπαθεί να αποκρύψει με κάθε κόστος.

Επειδή όμως οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται, ο Σα(χλα)μαράς τις τιμά έχοντας δίπλα του στο κόμμα, τον Άδωνι και τον Βορίδη, στελέχη που μοιράζονται τις ίδιες "αξίες" με τον αρχηγό τους. Η Νέα Δημοκρατία δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με το παρακράτος. Γι' αυτό ο Ψωμιάδης αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή "αδελφό με τη ΝΔ κόμμα"...

Αυτά τα μπουμπούκια, στα νιάτα τους, είχαν μια "ειδίκευση" στο σπάσιμο απεργιών και συνδικαλιστικών αγώνων. Ακόμα και μαθητικών αγώνων. Ήταν οι μαθητικοί αγώνες στην Πάτρα το 1991, που κάποια "μπουμπούκια" της ΝΔ και συναγωνιστές του Σα(χλα)μαρά δολοφόνησαν τον Ν. Τεμπονέρα.

Αυτός ο άνθρωπος, με αυτά τα στελέχη αλλά και άλλα όπως ο Παυλόπουλος, θέλει να κυβερνήσει. Πιστεύοντας ότι το δικαιούται και ότι δεν έχουμε μνήμη. Το λάθος του, είναι ότι κάνει και στα δύο λάθος...


Πηγή




4 comments:

  1. Πρωτη φορά που γράφω εδω, αν και σε διαβάζω. Malware warning. Δές το

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ, το είδα και πιστεύω ότι έλυσα το πρόβλημα.

      Delete
  2. swell-swell.blogspot.gr contains content from naftilos.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, I did something and I think the problem 's been solved. Please let me know if that isn't so.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...