July 26, 2012

Υποκρισία με τη Βούλα


 
Η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου έγραψε (η ίδια ισχυρίζεται ότι απλώς αντέγραψε) ένα ρατσιστικό σχόλιο υπό μορφή αστείου. Και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Μέχρι και η ΔΗΜΑΡ θυμήθηκε να κάνει δήλωση και να ζητήσει την εξαίρεση της Παπαχρήστου από την Ολυμπιακή αποστολή. Έγινε λόγος και για τους διαδικτιακούς φίλους της, μεταξύ των οποίων είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης. Αλήθεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Κουβέλη τί αντιπροσωπεύουν; Τον Κεντέρη και τη Θάνου τους ξέχασε;

Η Παπαχρήστου ή έχει αυτές τις αντιλήψεις, ή είναι ανεγκέφαλη ή και τα δύο. Κάτι που νομίζω ότι ισχύει  και για όλους αυτούς που ψήφισαν τη ΧΑ στις εκλογές. Από την άλλη πλευρά, η ΧΑ είναι στη Βουλή, ελέω της πολιτικής που ακολούθησαν προεκλογικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Με αυτά τα δύο κόμματα συνεργάζεται στην κυβέρνηση ο λάβρος για την Παπαχρήστου Κουβέλης.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που άλλη μια φορά θα επιτεθεί στις συντάξεις και τα κοινωνικά επιδόματα για να εξοικονομίσει τα χρήματα που της λείπουν. Πολιτική, που θα εξαθλιώσει περισσότερο τους ανθρώπους. Πολιτική, που θα σπρώξει περισσότερους ανθρώπους στη ναζιστική ακροδεξιά. Κατά τα άλλα, ο Κουβέλης θυμήθηκε τώρα την ακροδεξιά και το ρατσισμό. Σα γνήσιος υποκριτής με τη Βούλα!





11 comments:

  1. Η ΧΑ είναι στην Βουλή ελέω αριστεράς κυρίως και δευτερευόντως ελέω δεξιάς και ΠΑΣΟΚ.

    Επειδή η αριστερά από την ύπαρξή της με εξαίρεση τον β/ πόλεμο είχε σαν κύρια ιδεολογία το άκρως "παγκοσμιοποιητικό' "προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε"
    Ετσι ξέχασε, ότι ο αγώνας για επιβίωση είναι κατ αρχήν εθνικός όπως εξ άλλου και ο ίδιος ο πατέρας της αριστερής ιδεολογίας (ο Μαρξ) υποστήριζε. Ας μη μιλήσουμε για τους αναρχικούς (τους γνήσιους) ή τους οικολόγους που η ιδεολογίας τους θα έπρεπε να στηρίζεται στην εθνική ανεξαρτησία πρωτίστως και μετά σε οτιδήποτε άλλο. Αλλά και αυτοί τραβάνε το δρόμο που χάραξε η Ρεπούση.
    Η αριστερά του 68, έστρωσε το χαλί της παγκοσμιοποίησης. Οταν θα το συνειδητοποιήσουμε ή θα βρισκόμαστε σε πόλεμο ή θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την απελευθέρωση των λαών.
    Ίδωμεν! Δυστυχώς Κυριακή κοντή γιορτή!

    Οσο για τους ΟΑ; Ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά;
    Και η ΔΗΜΑΡ, εδώ τα βάλανε με την Linke, που υποστήριξε το σταμάτημα της ολέθριας πολιτικής της Γερμανίας εναντίον της χώρας μας.

    Έχουμε να κάνουμε με μυίγες και μερμήγκια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αριστερά δαιμονοποίησε τους μετανάστες; Η αριστερά μίλησε για εγκληματίες; Η αριστερά αναφέρθηκε σε αυτούς χαρακτηρίζοντάς τους "υγειονομική βόμβα";

      Delete
  2. Οι μετανάστευση αγάπη μου είναι αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Είναι ο τέλειος απεργοσπαστικός μηχανισμός. Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να τσακίζουν επι αιώνες τον συνδικαλισμό και να εξαφανίσουν τους αυτόχθονες. (μιλάμε για εξόντωση άνω των 80 εκατ. ψυχών)
    Δηλαδή μέθοδος δοκιμασμένη. Απλώς εμείς ανακαλύπτουμε το ποδήλατο και ζητωκραυγάζουμε.
    Όταν δεν υπάρχει πολιτική άποψη - που ποτε δεν είχει ούτε θα αποκτήσει ποτε η αριστερά (όχι μόνο η ελληνική) - τότε θα εμφανίζεται η κάθε ΧΑ που τα βάζει με τον δυστυχή μετανάστη.

    Η δαιμονοποίηση είναι η αντίδραση - υγιής εν γένει - αφού σχετίζεται με την επιβίωση.

    Οσο για την "υγειονομική βόμβα" δηλαδή τι φαντάζεσαι; Οταν κάποιοι ζούν σε τέτοιες συνθήκες τι θα είναι; φορείς υγείας και ευημερίας;

    Αλλά ωραία τα λόγια και γω τα αγαπάω. Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι στις ΗΠΑ, όταν δεν έχεις ασφάλεια δεν πατάς σε κανένα νοσοκομείο. Αυτό είναι ισότητα μεταξύ όλων. Ετσι θα γίνει και σε μας. Οταν τα Νοσοκομεία θα πρέπει να παρέχουν νοσηλεία σε άτομα που δεν συμβάλουν ούτε με ένα Ευρώ στα έξοδα, η δωρεάν νοσηλεία θα κοπεί.
    Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτοί που θα κερδίσουν απο αυτό θα είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες, που στις ΗΠΑ είναι όπως η Gldman Sacks στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

    Βλέπεις η ζωή είναι ένας μονόδρομος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραία, το μεταναστατευτικό είναι αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης, που επέβαλε ο καπιταλισμός. Αν η αριστερά δεν έχει άποψη, τί πρέπει να κάνουμε; Θα γίνουμε όλοι ΚΚΕ, που δεν είναι αριστερά αλλά κομμουνιστικό, ή θα πραγματώσουμε το μεγαλύτερο ever Ζάλογγο;

      Επειδή αυτά που λες ισχύουν σε επίπεδο παρατηρήσεων, δεν νομίζω ότι η λύση π.χ. στην Υγεία, είναι να αποκλειστούν οι μετανάστες από τα νοσοσκομεία.

      Delete
    2. ΚΚΕ? όχι προφανώς, ούτε αποκλεισμός των μεταναστών απο το σύστημα υγείας. Προς Θεού!! Αυτο θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα. Αυτό και αν θα ήταν ρατσισμός του κερατά.

      1. Νόμιμη μετανάστευση και ίσα δικαιώματα, έτσι ώστε το παιγνίδι να είναι φαίρ. 1 ευρώ ο έλληνας 1 και ο πακιστανός. Και προφανώς να πληρώνονται τα ταμεία και απο τους δύο!!
      2. Δασμοί στα σύνορα σε όλα τα προϊόντα που προέρχονται από χώρες που η τιμή της εργασίας είναι πιο χαμηλή, ώστε να υπάρχει εξίσωση.
      3. Απαγόρευση εισαγωγής όλων των προϊόντων που υπάρχουν και εδώ. (ΟΧΙ ΣΚΟΡΔΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
      Ανάλυση αυτών των μέτρων, οδηγεί σε έναν άλλον κόσμο. Οχι ανταγωνιστικό! Αλλά ίσων αμοιβών για το ίδιο προϊόν.
      4. Αποανάπτυξη και πληθυσμιακή και καταναλωτική


      Ασε έχω πολλά ακόμα να σου πω......

      φιλια

      Delete
  3. Τελικά δεν μας είπες τη γνώμη σου καλώς ή κακώς αποκλείστηκε το χρυσαύγουλο?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tο ανεγκέφαλο πρωτίστως και θιασώτρια της ΧΑ καλώς αποκλείστηκε. Για να διατηρήσουμε όμως κάποια ψήγματα σοβαρότητας ως χώρα, έπρεπε την ίδια στιγμή να αποβάλλουμε από τη Βουλή τη ΧΑ, γιατί κι αυτή αμαυρώνει τα δημοκρατικά ιδεώδη.

      Επειδή δεν το κάναμε, επειδή κατάπιαμε την κάμηλο, αποδείξαμε ότι είμαστε κοινοί υποκριτές. Όπως λένε κοινοί συκοφάντες.

      Delete
  4. Η υποκρισία με τη Βουλα....
    Ο Κούβελος το λαμόγιο που ξέχασε να δηλώσει ένα ψωροεκατομμυριο ας κρίνει πρωτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους...
    Η επιστολή Τσακνή τα είπε ΟΛΑ!

    http://www.onsports.gr/Locker-room/item/236307-O-Dionysis-Tsaknis-grafei-stin-Papahristoy?click=breakingnews

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλει η αλητεία να κρυφτεί κι η βρόμα δεν την αφήνει...

      Delete
  5. Το θέμα το βλέπω πρώτα αθλητικά και μετά ανθρωπιστικά, καθόλου πολιτικά.
    Είμαι σίγουρος οτι και εσυ συμφωνείς οτι δεν θα ηταν έκπληξη για σενα -οπως και για μενα- το οτι ο κάθε Κουβέλης, Τσίπρας, Ανθιμος, Μπένι κλπ θα έβγαζαν μιά ΜΑΛΑΚΊΑ ανακοίνωση. Δεν ξέρουν καν τι θα πεί αγωνιστικός χώρος και προπόνηση. Πέραν αυτού ειναι άσχετοι που έχουν το μέλλον μας στα χέρια τους. Και η ΧΑ το εχει, νομιμοποιημένη μεσα στη Βουλή απο κάτι χιλιάδες απαράδεκτους.
    Πάμε στο θέμα της αθλήτριας, πρώτα απ ολα καλώς αποκλείστηκε επειδή δεν πρόσεχε. Αυτο που έγραψε δεν ηταν και τόσο τρομερό. Αν υποστηρίζει ΧΑ δεν το ξέρω, αν ναι, τότε ακόμα πιο καλώς αποκλείστηκε για λόγους ανθρωπιστικούς και πολιτικούς. Να δεις που μπορεί και να κατέβει υποψήφια αυτη με τη ΧΑ.
    Δεν περίμενα λοιπόν απο τον κάθε Κουβέλη να μου πεί τη γνώμη του για το θέμα, κοινώς, ναπαναγαμηθεί δε με ενδιαφέρει τι θα πεί. Ειναι σα να νομίζεις οτι θα κάτσω να ακούσω κήρυγμα του Ανθιμου.
    *Λογοκρισία*
    Ολα αυτά τα άκουγα ξώφαλτσα στις Διακοπές.
    Ημουν σίγουρος για το ποιά εξέλιξη θα εχει το πράγμα.

    Να περνάς καλά αγαπητέ Swell

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aφού ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την αποπομπή της Παπαχρήστου, θα έπρεπε να ζητήσουν και την αποπομπή της ΧΑ απο τη Βουλή, ή να κινήσουν τη διαδικασία για να κηρυχθεί παράνομη, κάτι που θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει η δικαιοσύνη.

      Ρε αθεόφοβε και αδιόρθωτε καπιταλιστή πήγες διακοπές;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...