August 24, 2012

Η συνάντηση Μέρκελ - Σα(χλα)μαρά




Το πρώτο που έχει αποφασίσει ο Σα(χλα)μαράς είναι να της μιλά απότομα, χωρίς γλύκες και φιοριτούρες. Το δεύτερο που θα κάνει είναι να της θέσει αμέσως μόλις αρχίσουν τη συζήτηση, το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Οι οποίες υπερκαλύπτουν το σημερινό χρέος της Ελλάδας. Θα προσθέσει δε ότι αν η Μέρκελ δεν συμφωνήσει με την καταβολή των αποζημιώσεων, η Ελλάδα θα σταματήσει δια παντός την πληρωμή των χρεών της προς το εξωτερικό. Και επίσης θα την απειλήσει ότι σε περίπτωση μη συμφωνίας, θα αποκαλύψει τη ροζ ιστορία της Μέρκελ με τον Πάγκαλο. 

Όταν άκουσε το τελευταίο η Μέρκελ, ρώτησε κάτασπρη τον Σα(χλα)μαρά: "Ποιά ιστορία;" Κι αυτός της διηγήθηκε την ιστορία εκείνη που του είχε πει ο Πάγκαλος. Ό,τι δηλαδή ευρισκόμενοι και οι δύο στις Βρυξέλλες και καθήμενοι δίπλα-δίπλα στην αίθουσα του Eurogroup, η Μέρκελ έσκυβε συνεχώς προς τον Πάγκαλο και του ψιθύριζε κάτι ακατάληπτα γερμανικά στο αυτί. Όση ώρα του μιλούσε έτριβε το ένα της στήθος στο μπράτσο του. Στη συνέχεια, εκτός από το στήθος έβαζε και το χέρι της πάνω στο πόδι του. Ο Πάγκαλος το απολάμβανε αυτό, κυρίως το στήθος που δεν του είχε τύχει άλλη φορά σε τέτοιο μέγεθος.

Αντιλήφθηκε ότι όλοι τους κοιτούσαν επίμονα, αλλά με τη "λεπτότητα" που διακρίνει τους τρόπους του Πάγκαλου, αυτός δεν έδωσε σημασία. Αδιαφόρησε τόσο πολύ, που λίγο αργότερα σηκώθηκε από την καρέκλα του και κοιτώντας τη Μέρκελ της είπε "let's get some fresh air." H Mέρκελ σηκώθηκε αναψοκοκκινισμένη και τον ακολούθησε χωρίς να πει μιλιά, μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων.

Τη νύχτα εξαφανίστηκαν, δεν τους είδε κανείς. Το επόμενο πρωί εμφανίστηκαν σα να μη συμβαίνει τίποτα και κάθησαν μακριά ο ένας από τον άλλο. Δεν αντάλλαξαν κουβέντα. 

Η Μέρκελ άκουσε την ιστορία χωρίς να διακόψει ποτέ τον Σα(χλα)μαρά. Όταν αυτός τελείωσε, η Μέρκελ ψέλλισε "θα ισχυριστώ ότι είναι ψευδής η ιστορία και ότι πρόκειται για συνήθη ψεύδη του Πάγκαλου." Και ο Σα(χλα)μαράς της απάντησε "κάνε ό,τι θες, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς." Μα είμαι παντρεμένη, πρόσθεσε η Μέρκελ, θα μου διαλύσεις το γάμο. Στ' αρχίδια μου, απάντησε ο Σα(χλα)μαράς. Εσύ και οι εταιρίες σου διαλύσατε τη χώρα μου.

Όλα αυτά θα είχαν γίνει αν ο Σα(χλα)μαράς έπαυε να είναι τέτοιος. Δυστυχώς για μας και τη χώρα, παραμένει Σα(χλα)μαράς...

Πηγή φωτό:  Reuters  







2 comments:

  1. Σα(χλα)μαρά...ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

    ReplyDelete
  2. Ωραιος!!! Σαχλαμαράς!!! Πολύ μου άρεσε... Θα πάρει και αυτός απο τα τρία το μακρύτερο μολις τελειώσουν τα μπάνια του λαού. Θα αρχίσουν οι ροχαλες του Λαού.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...