August 25, 2012

Σκουπιδότοπος και σκουπίδια...




Έχει δίκιο ο Κασιδιάρης όταν λέει ότι η Ελλάδα έχει γίνει σκουπιδότοπος. Το μόνο λάθος που κάνει είναι στο που και πως εντοπίζει τα "σκουπίδια". Αυτά δεν είναι οι μετανάστες. Πρωτίστως είναι η Βουλή. Τα "σκουπίδια" εκεί είναι αμέτρητα κι έχουν "πράσινη" και "μπλε" μυρωδιά. Τη δίνουν όλοι αυτοί που, αφού έκαναν δικό τους "μαγαζί" όλο το δημόσιο διορίζοντας ο καθένας τους δικούς του, τώρα κάνουν το ίδιο στη Βουλή. Διορίζοντας εκεί τους συγγενείς τους.

Τη "μυρωδιά" τη δίνουν όλοι αυτοί που οργάνωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και έβγαλαν εκατομμύρια από τις προμήθειες και την εκμετάλλευση μεταναστών εργαζομένων. Αυτοί που θησαύρισαν με τις προμήθειες για την αγορά όπλων. Είτε ήταν πύραυλοι για το Στρατό Ξηράς, ή υποβρύχια για το Ναυτικό, ή φουσκωτά για το Λιμενικό. Ή με τον εξοπλισμό Δημόσιων Οργανισμών. Αυτοί που έκαναν αρχικά τον Κόκκαλη εθνικό εργολάβο και τη Siemens αποκλειστικό εθνικό προμηθευτή. Στη συνέχεια "βρήκαμε" κι άλλους εθνικούς εργολάβους και τώρα ο Κόκκαλης έχει "ανταγωνισμό".

Τη "σφραγίδα" στο σκουπιδότοπο της Ελλάδας την έβαλε η Χρυσή Αυγή με την είσοδό της στη Βουλή και τη "μετάσταση" της βρώμας σε όλη την κοινωνία. Γιατί οι βουλευτές της και τα μέλη της έχουν αποδεδειγμένα στο κεφάλι τους "σκουπίδια" (sic). 

Με λίγα λόγια, αυτά είναι τα "σκουπίδια" που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση και την κατάντησαν σκουπιδότοπο. Το μόνο για το οποίο απορώ, είναι το πως καταφέρνουμε με τόσα σκουπίδια και βρώμα ν' αναπνέουμε ακόμα...




3 comments:

  1. Μήπως ξεσηκώνεται κάποιος ενάντια στα σκουπίδια?
    μήπως βγάζει κανένας το κεφάλι από τον πολτό
    να τον χαστουκίσει ο καθαρός αέρας?
    Άντε καλέ
    ένα συνήθειο είναι όλα
    πίνεις το φραπόγαλο αραχτός στην ξαπλώστρα
    και άσε την πατρίδα να κουρεύεται.... που να
    τρέχεις!!!!!!!!!


    Έχετε δει το πείραμα με τον βάτραχο
    που τον βάζουν στο κρυο νερό και σιγά σιγά
    ανεβάζουν την θερμοκρασία μέχρι που το
    βατράχι βράζει ευτυχισμένο στο καυτό νερό?
    Αυτό έχουμε παθει.
    Ολοι μας.


    Καλημέρα :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστή σας βρίσκω! Ευτυχώς, να προσθέσω, που δεν είναι διαδεδομένες οι χύτρες που χωράνε άνθρωπο...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...