August 28, 2012

Δένδια ακούς;


Σήμερα στις δύο τη νύχτα, στο σταθμό του τραμ στο Φλοίσβο, 14 "άγνωστοι" εποχούμενοι σε 7 μηχανές επιτέθηκαν σε αλλοδαπό καταγόμενο από το Μπαγκλαντές. Οι "άγνωστοι" χτύπησαν τον αλλοδαπό με μπότες και ρόπαλα και τον μαχαίρωσαν 4 φορές. Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όταν πήγαν φίλοι του αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για ν' αναφέρουν την επίθεση και τον τραυματισμό, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν την άποψη που υποστήριξαν ότι η επίθεση είχε γίνει από την Χρυσή Αυγή. Έτσι δεν ξεκίνησαν την αυτόφωρη διαδικασία και συνέστησαν στους φίλους του αλλοδαπού να κάνουν απλά μια καταγγελία.

Καταγγελία που μετά από την "έρευνα" που κάνει η αστυνομία, μπαίνει συνήθως στο αρχείο. Γιατί είναι γνωστό ότι  η αστυνομία έχει μια αδυναμία να εντοπίσει τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, αντιστρόφως ανάλογη με την εκπληκτική της ικανότητα ν' ανακαλύπτει άμεσα εγκληματίες μετανάστες, πραγματικούς ή φανταστικούς.

Ακούς Δένδια; Η αστυνομία σου "πιστεύει" ότι η επίθεση δεν έγινε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά από οπαδούς του Ολυμπιακού. Γιατί ο αλλοδαπός φορούσε πράσινη μπλούζα και κρατούσε στο χέρι του ένα σημείωμα που έλεγε "ΠΩΣ ΠΑΟ ΣΙΝΤΑΓΜΑ"...

Δένδια, τα τάγματα εφόδου που "θα συντρίψεις" είναι κολλητοί φίλοι της αστυνομίας σου. Της αστυνομίας που ψήφισε κατά 50% Χρυσή Αυγή. Στην Κόρινθο, αν πρόσεξες, Χρυσαυγίτες και αστυνομικοί φορούσαν τις ίδιες στολές και είχαν τον ίδιο εξοπλισμό!

Πες μου Δένδια, ποιόν θα συντρίψεις πρώτα, τη Χρυσή Αυγή ή τη θυγατρική της στην αστυνομία;


Πηγή: www.left.gr





7 comments:

  1. ΔΕΝ ενΔΙΑφέρεται να ταράξει την υπάρΧουσΑ τάξη κανένας.
    Και οταν ας πούμε εκλείψουν οι μπαγκλαντέζιοι, τότε οι συμμορίες αυτές θα στραφούν οι σε ποιούς ; Σε όποιον λάχει να βρεθεί μπροστά τους ; Αλλα αυτο δε φαίνεται να απασχολεί κανέναν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα πως να τους αποσχολήσει Τζονάκε όταν όλοι, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι η "καρέκλα" τους και τα από αυτήν προερχόμενα εισοδήματά τους...

      Delete
  2. ΣΓΟΥΕΛΑΚΙΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αποδεικνύεις ότι σωστά σας χαρακτηρίζουν εκτός από φοβισμένους και αμόρφωτους...

      Delete
    2. Πρόσεξε Χρυσαύγουλο, και πρόσεξε καλά, να μην υποτιμάς την υπομονή των υπολοίπων Ελλήνων, ταυτίζοντάς την με ανοχή-αποδοχή. Εάν αρχίσουμε εμείς να σας κυνηγάμε στους δρόμους ή στις κατοικίες σας, μιας και γνωρίζουμε για τους περισσοτέρους της Χρυσής Αυγής και ποιοι είστε και που διαμένετε, θα σας λιώσουμε σαν κατσαρίδες. Προσπαθούμε να αυτοσυγκρατηθούμε και να μην καταφύγουμε στην αυτοδικία. Αλλιώς, και την σωματική διάπλαση κατέχουμε, και τις πολεμικές τεχνικές και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μαζέψου λοιπόν προτού σας μαζέψουμε εμείς...

      Delete
  3. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί του... Αυτός να κλέψει ψήφους από τη ΧΑ θέλει. Και μετά θα μας λένε οι δημοσιογράφοι ότι καλά κάνει για να περιοριστεί χάρη στο κράτος (ΝΔΣΟΚ) η δύναμη της ΧΑ. Κάνουν δηλαδή ότι θέλει η ΧΑ για να φύγει ο κόσμος από αυτούς και να επιστρέψει στα κεντρικά (σσ δεν τα χαρακτηρίζω κεντρώα) δεξιά κόμματα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο στόχος του. Άλλωστε δεν έχουν πρόβλημα στη ΝΔ να απορροφήσουν, μετά τους τσεκουροφόρους και τους μαχαιροβγάλτες... Κι έτσι η ΧΑ να έχει την "τύχη" του ΛάΟΣ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...