September 3, 2012

Δικαιοσύνη τσέπης




"Βγήκε ο Δένδιας με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος". Ο Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε "Εφιάλτες" τους πολιτικούς και δήλωσε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προτίθενται να εγκαταλείψουν το Κοινοβούλιο επειδή αισθάνονται άβολα εκεί μέσα. Αν θέλουν το εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή, είπε. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Εμείς περιμένουμε την ώρα να είμαστε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων και κάποια στιγμή θα δοθεί ο αγώνας.




Aυτά τα "ωραία" είπε ο Μιχαλολιάκος στις Θερμοπύλες. Τα ίδια και ακόμα πιο "ωραία" έχουν πει παλιότερα ο ίδιος και οι βουλευτές του εντός και εκτός Βουλής. Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που προεκλογικά κυκλοφόρησε την αφίσα με σύνθημα "Να ξεβρωμίσει ο τόπος". Όπου βρόμα είναι τα σκουπίδια και σκουπίδια είναι οι μετανάστες, σύμφωνα με δήλωση του Κασιδιάρη στη Βουλή. 

Και η δικαιοσύνη είναι αμέτοχη και απούσα. Γνωρίζαμε ότι ήταν τυφλή και κουφή. Για συγκεκριμένους ανθρώπους (κλικ), με μεγάλη οικονομική δύναμη. Τώρα μάθαμε ότι εκτός από τον Λάτση, τον Λαμπράκη και τους μισθούς των δικαστικών, προστατεύει και τους νεοναζιστές. Πρόκειται δηλαδή για μια δικαιοσύνη Πάκης.




4 comments:

  1. Ότι μετά το περιβόητο μπάχαλο στην tv και τα περιβόητα χαστούκια δεν ήταν δυνατόν ολόκληρη αστυνομία να βρει έναν υποψήφιο βουλευτή δεν σας έκανε εντύπωση? Τώρα αναρωτιέσται που είναι και αυτή η περιβόητη δικαιοσύνη? Αν πετάξουμε πέτρα εγώ κι εσείς θα μας μπουζουριάσουν αυτοί είναι στο απυρόβλητο όπως κι όλοι εκεί ψηλά :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irma, μιλώντας για την αστυνομία και τη Χ.Α. μιλάμε ουσιαστικά για τα κεντρικά και τη θυγατρική. Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι ποιός είναι ποιός.

      Delete
  2. Μέσα σε όλα υπάρχει και η βουλευτική ασυλία που εκμεταλλεύονται πλήρως. Ας δούμε πώς θα αντιδράσει η ίδια η Βουλή...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mα εμμέσως κάποια κόμματα της Βουλής έβαλαν τη ΧΑ στο κοινοβούλιο. Μην περιμένεις από αυτά να κάνουν κάτι.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...