September 13, 2012

Πού πας ρε Καραμήτρο;



Εσύ ρε Καραμήτρο που περιμένεις να σε σώσουν οι κατ' επάγγελμα ανεπάγγελτοι. Αυτοί που μπήκαν στην πολιτική ελέω ονόματος και με αποκλειστικό στόχο να πλουτίσουν οι ίδιοι, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους. Και όχι να βελτιώσουν τη ζωή σου Καραμήτρο. Εσύ Καραμήτρο ανάβεις ακόμα κεριά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτόν που έθεσε τις βάσεις για να φτάσουμε εδώ, τον έκανες Θεό. Αυτόν που η διάσημη για το "ευρύστερνον" τελευταία γυναίκα του, του υπαγόρευε την πολιτική που θα ακολουθούσε παρέα με χαρτορίχτρες και καλόγριες.

Εσύ ρε Καραμήτρο, που δεν είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς τον Καραμανλή. Που το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να αποκαταστήσει τα "γαλάζια" παιδιά, διορίζοντας 300.000 στο Δημόσιο. Ούτε τον αγγλόφωνο γυιό του Ανδρέα είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς. Αυτόν που σε θεωρούσε τεμπέλη και διεφθαρμένο. Ενώ εσύ ήσουν απλώς βλάκας. Έκανες "Θεό" αυτόν που φρόντισε επιμελώς να μας φέρει την Τρόικα και έτσι να προδιαγράψει την εξέλιξη. Την εξαθλίωσή σου Καραμήτρο αλλά και τη δική μου. 

Ώστε ο Σα(χλα)μαράς να μπορέσει τώρα να ξεπουλήσει τη Δημόσια περιουσία. Αυτός που πίστευες ότι θα σε σώσει, αυτός που από ακραιφνής αντιμνημονιακός, έγινε στη συνέχεια φουλ μνημονιακός.

Ρε Καραμήτρο, είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτοί που έχουν δισ. σε φανερές τραπεζικές καταθέσεις, άσε τα κρυμμένα εκεί που δεν τα "βλέπει ο ήλιος" σαν το εκατομμύριο της Ντόρας, είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια συμφέροντα με σένα; Έχεις ρε καμιά σχέση με τον Βενιζέλο, τον Σα(χλα)μαρά, τη Ντόρα ή τον Κουβέλη; Γιατί ρε "κολλάς" σε παράσιτα; Δεν ξέρεις ότι είναι βλαβερά; Αυτοί Καραμήτρο δεν έχουν πρόβλημα να κόψουν τα επιδόματα των ανέργων και των ΑμΕΑ...

Όχι Καραμήτρο μην περιμένεις να σε σώσουν οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Γιατί γι' αυτούς είσαι κι εσύ αδύναμος. Κι όταν θα τελειώσουν με τους μετανάστες, θα στραφούν σε σένα. Όπως ακριβώς έκανε και ο πνευματικός τους πατέρας, ο Χίτλερ. Καραμήτρο δεν σου κάνει εντύπωση ότι ενώ τους βλέπεις παντού να μάχονται το "άδικο",  απουσιάζουν από τη πραγματική μάχη που δίνουν οι κάτοικοι στη Χαλκιδική για τα μεταλλεία χρυσού του Μπόμπολα;

Ρε Καραμήτρο τί περιμένεις; Ξύπνα επιτέλους!



Πηγή φωτό diogenis-press.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...