September 15, 2012

Σόι πάει το "βασίλειο"...



“Δεν πιστεύω να δειλιάσεις και να με ντροπιάσεις. Εμένα με είχαν καταδικάσει οι κομμουνιστές σε θάνατο και δεν δείλιασα”.

Σόι πάει το βασίλειο της ηλιθιότητας. Στην οικογένεια του Μιχαλολιάκου. Τα παραπάνω λόγια είπε ο πατέρας του Μιχαλολιάκου στον γυιό του, όταν τον επισκέφτηκε στις φυλακές Αυλώνα όπου ήταν προφυλακισμένος για βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτές στους κινηματογράφους ΕΛΛΗ και REX με πολλούς τραυματίες, κάποιοι από τους οποίους σοβαρά. Κατηγορία που ο Μιχαλολιάκος γλίτωσε φθηνά με 13 μήνες, δίνοντας σε αντάλλαγμα τα ονόματα των ομοϊδεατών του.

Ο πατέρας του, λοιπόν, κατά δήλωση του ίδιου του Φύρερ, ήταν υπερήφανος για τις πράξεις του γιού του. Και του ζήτησε να μη δειλιάσει. Οι ηλίθιοι γονείς που δίνουν το "παράδειγμα" στα παιδιά τους, που ή δεν αντιλαμβάνονται που οδηγούνται, ή επιβραβεύουν τις σαφώς λανθασμένες επιλογές τους, ώστε αυτά να γίνουν σαν τον Μιχαλολιάκο. Επικίνδυνοι για τους ίδιους (αδιάφορο) αλλά και για την κοινωνία. Για όλους αυτούς που θεωρούν υποδεέστερους ή διαφορετικούς.  Η ιδεολογία του Χίτλερ.

Δεν θέλω να σκεφτώ γιατί οι κομμουνιστές είχαν καταδικάσει σε θάνατο τον πατέρα του Μιχαλολιάκου. Συνήθως επεφύλλασαν αυτήν την "τύχη" στους συνεργάτες των Γερμανών... Οι οποίοι χαιρετούσαν ναζιστικά, όπως και οι Χρυσαυγίτες.


Πηγή





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...